Lækre pandekager - giver energi

Jeesuuuuus!!!

IMG_3254 copy
Fab før 40…og efter. Skal vi?

Tal lige om at være MIA! Jeg har været væk fra min ellers elskede blog, fordi jeg ikke har orket! Jeg har simpelthen bare hængt ud i Dubai med muslimer og fredagsbønnerier. Her er deres biografer på størrelse med Magasin, og man kan bestille mad og drikke fra en tjener – ja altså INDE i biografen.
Ingen alkohol. Jo, en lille cocktail, som til min store skræk var en mocktail. Jeg fik dog støvet en enkelt drink eller to op, og tro ikke det bare er lige sådan rundt om hjørnet eller nede i restauranten. Sådan leger vi ikke i Dubai, men helt i orden. Jeg blev også pænt uvenner med nogle indvandrere (russere, indere, etc) over deres manglende køkultur. SOM OM jeg vil glos over nakken når jeg køber vanddrivende på apoteket. Det kommer jo ikke dem ved. KUN jer ;).
Ellers…
Primært trænede jeg, lærte nye øvelser, så nye tendenser. Jeg besøgte flere centre og mødtes med en række trænere. Jeg prøvede en crosstrainer fatloss time, som fungerer som spinning, det var lidt anderledes og super godt! Ud over det var jeg helt og aldeles koblet af.

Livet som iværksætter kan være en belastning, da der er så mange tanker og så mange ideer. Jovist, de bliver ført ud i livet, men hvor mange timer er der lige på et døgn? Hej, hej venner, vi ses familie. Eller gør vi?
Nå, jeg skal ikke klage, da. Jeg har søsat en ny virksomhed, som JEG tror på er fremtiden.
I will HIIT you with that later :). I ved det godt, har I fulgt lidt med. Kort sagt, træning når som helst, hvor som helst. Vi kommer til JER. Hvor er I? Derhjemme? På arbejdet? Vi kommer. Træner. Går igen. Sætter udstyr op. Tager udstyr ned. Du er nu 550 kalorier lettere.

På to dage, har tre kvinder sagt til mig, de vil se ud som mig. Jeg er simpelthen så benovet.
Før ville jeg sige: Nå, jeg kan komme i tanke om 100 kvinder jeg hellere ville ligne, uden af at være træt af mig selv. For det er jeg ikke. Men jeg vil vil gerne have, det jeg ikke altid kan få :).
Men NU! Nu vil jeg gerne vedkende, at jeg er ok tilfreds med det jeg har, for jeg har selv bygget det. Jeg bygger også videre. Grundformen er der, så det er lettere end det var før. Det handler om at finde sin grundform. Knokl de 3, 6 12 måneder det tager, og så er du sådan set good to go.
Nu siger jeg til dem, der siger til mig, at de gerne vil have en anden krop eller som mig:
Nå, jamen lad os komme i gang, da! Hvor genialt er det lige? Byg din egen krop. Havde jeg aldrig troet jeg skulle gøre eller sige til nogen at de kan. Men det ER altså muligt, det er blot et spørgsmål om: Er du sund og rask? Sådan nogenlunde? Hvor meget vil du det? Hvad vil du ofre? Mest af alt, havde jeg aldrig set mig selv ned af dette spor. Men sådan er livet så vidunderligt til tider. Når det ikke stikker os lort på en lagkage. For guderne skal vide, det har jeg haft NOK af.

Screen Shot 2013-12-17 at 5.20.42 PM

Byg en krop, se Christinas her

Jeg har et par indlæg eller fem liggende, jeg skal ha udgivet, så kig forbi snart igen.

Kh. Kira

IMG_3251

 

 

 

 

4 kommentarer

  • Anonym

    Syntes godt nok ik du kan være det bekendt at du “BARE”
    SKRIVER,” MUSLIMER OG FREDAGSBØNNERIER ,
    DU TAGER DA VEL TIL LANDET VELVIDENDE OM AT DET ER ET LAND MED MUSIMER INKL ANDRE SOM MÅSKE IK ER MUSLIM!

    NÅ MEN JEG SYNTES DU SKULLE TJEKKE LANDET TIL EN ANDEN GANG OG SE OM DEN “INDHOLDER MUSLIMER” INDEN DU TAGER AFSTED RACIST !!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dkira

      Hahaha!! Jeg er simpelthen racist nu? Tror du skal overveje om ikke DU er overfølsom og ønsker at læse det du vil læse. I Guder. Burde ikke engang give dig taletid her.
      Men til andre, der skulle komme til at kalde mig racisistisk:
      Jeg har været i Dubai en del gange, og det er et sted jeg holder meget af at være. I min verden, kommer vi alle fra den samme Gud.

      GLÆDELIG JUUUUL

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk med et indlæg fra dig igen! :D

    Det lyder som en god og inspirerende tur du har været på, og det er altid fedt at få komplimenter. Jeg kan køre med på bølgen og sige det var dit program der fik mig op af sofaen (var så også opereret og lå der et par måneder, meeeen… alligevel!) og gav mig en interesse for fitness. Den har altid været der, men der var dit TLC program der viste at det rent faktisk var en opnåelig mulighed. Det er så enkelt og ligetil som du skriver. Hvad vil du? Hvor meget tid og energi vil du ofre for at nå det? Bum! Så er det jo bare i gang eller acceptere at status quo sjovt nok fortsætter hvis dine vaner fortsætter!

    Jeg var til det foredrag du holdte inden at TLC programmet blev vist på tv, og den dag havde jeg faktsik en aftenaftale med en veninde om at blande selv slik.. Det gjorde jeg også.. men det var som om det ikke helt var det samme. Vi plejde at fortælle os selv at ” det skader ikke, man skal også nyde osv”, men det har jo bare intet med sandheden at gøre. Vi spiste fordi det var hyggeligt, socialt og i mangel af bedre, det var ikke bevidst nydelse. I dag nyder jeg chokolade, virkelig nyder, men ikke hver dag og det er i forbindelse med hård træning. Jeg er nemlig også (omend langsomt) ved at opbygge min krop og min grundform.

    NU blev det mega langt, det beklager. Bottom line: du er fucking inspirerende.

    Kh Anna
    thewonderwomanwannabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt billede Kira:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre pandekager - giver energi