Wroooom!!!! Valget faldt på...

Christina, mit første forløb – før/efter billeder

PicMonkey Ccvollage

Min første klient der købte et længere forløb, hedder Christina. Hun valgte at sætte sin lid til mig, så hun kunne få faste balder og flotte arme, samt mindre mave. #DONE!

cv
Jeg har været personlig træner for Christina i omtrent tre måneder nu. For 10 uger siden, kom der også en kostplan ind over, via et firma der hedder body-invest.dk, som jeg samarbejder med, på kostdelen, da jeg ikke er uddannet kostvejleder endnu.

PicMonkey-Collagwwe

Resultatet taler faktisk for sig selv, synes jeg. Sidst hun blev vejet og målt var der røget en del, og vægten var ca. 8 kilo lettere.
Christina har mindre mave nu, end hun havde før hun blev gravid.

Man kan sige, at Christina har gjort to ting rigtigt:
Hun har holdt sine aftaler med mig og sig selv omkring træning, og hun har holdt sin kostplan. Uden slinger i valsen, på nær lidt sygdom.

Desuden har hun sørget for, at udnytte at kontakte mig eller body-invest.dk, når hun har ramt en mur, så vi kunne hive hende op igen. Det er jo en del af et forløb, at blive revet op igen, før man for alvor når gulvet og ligger i fosterstilling.

Jeg har stadig fem sessions med Christina, så vi kan nå at udrette meget mere :). Målet er, at skabe balance i Christinas liv, så hun er mere bevidst om hvad hun putter i munden fremover og hvordan hun kan træne på et plan der føles i balance med resten af hendes livsstil. Det er ikke alle, der kan træne 3-4 gange om ugen i et center, som Christina her.
Men her kan jeg indskyde, at jeg fra det nye år, begynder at træne folk på deres arbejdspladser og derhjemme.

Jeg kan selvfølgelig ikke udrette mirakler. Vi er alle bygget forskelligt og kommer ind i forløb med forskellig baggrund og vilkår. Det taget i betragtning, kan man nå meget, meget langt med sit hårde arbejde.

Jeg er relativ ny i faget som personlig træner, og med tiden vil jeg mene, at jeg kan blive endnu bedre-eller, det bliver jeg selvfølgelig, fordi jeg hele tiden forbedrer mig og gør noget for at fremme min progression.

Desktop2

Heldigvis har jeg verdens bedste, sødeste og mest hengivne, taknemmelige, hårdtarbejdende klienter, så de gør jo jobbet så dejligt for mig.

Jeg har DRØMT om dette øjeblik, hvor jeg har mine første før/efter billeder at vise frem.
Det er jo så fedt! Eller mangel på samme.

Jeg har lært af de bedste: teamevolution.dk /Helle Nielsen & Henrik Duer fra fitness-uddannelser.dk, hvor jeg tog min uddannelse.

Jeg kan KUN anbefale alle der uddanner sig personlig træner, eller fitness instruktør for den sags skyld, at stifte bekendtskab med en bodybuilder eller to. Tage nogle timer hos disse, og på den måde få bredere erfaring. De kan nogle tricks om træning, målsætning og vilje.

Jeg bruger i den grad det jeg har lært, i min træning af andre. Nu hvor jeg stiller op igen i WBFF, er det lige så meget med henblik på at få erfaringer og give dette videre Det er en vild og virkelig interessant proces.
Sjovt, for ingen af dem jeg træner piver! Nogensinde. De må ha set hvad der skete med mig i mit tv-program hvis jeg så meget som sagde…PIIIIV!

Kh. Kira
os@dkira.com

Desktop4

Christina til træning i går

5 kommentarer

 • Christina

  Hej Kira
  Ej jeg blev helt rørt, har først set dette flotte indlæg om mig nu.. Hihi super flot skrevet og fine billeder..
  Den bedste og klogeste beslutning jeg nogensinde har taget, da jeg valgte dig som træner Kira. Glæder mig til de måske sidste 5 træninger sammen med dig – måske flere, you´ll never know.-)
  Vi ses snart igen. Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, hvor er det en inspirerende forvandling! Det kræver masser af dedikation fra både den coachede og coachen, sikke et fedt samarbejd e i må have kørt! Hun ser helt fantastisk ud :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Wow jeg er imponeret! Har virkelig overvejet det samme. Hvor meget ligger prisen på? Og hvor mange sessions? Skal man til konsultation først? Er nysgerrig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op jeg tabte kæben – hun ser jo fantastisk ud! Flot, flot arbejde til jer begge :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok sket noget.. Well done:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wroooom!!!! Valget faldt på...