Fitness camp: Så er vi ligesom ankommet

Marbella Fitness Camp/ Finca Naundrup: Lidt billeder og stemning

Desktop1

Pakning / afrejse / hurtig snack på flyet – HolNol photobomber!! / Mascha hygger ved vores pool

Desktop2Poserer på vores fantastisk terrasse / Mascha fotograf

Desktop3Handler i Calahonda / flasher min nye top fra nutriworld.dk

spanien costa del sol mascha 2013

Zumba / Abs / Boksning

NÅ!
Altså, jeg er så glad for at jeg tabte et par kilo før afrejse, for jeg har allerede taget dem på igen i væske. Jamen for helvede – hvorfor kan jeg bare ikke blive fri??!

Jeg har været på apoteket her for at hente vanddrivende og måtte overtale dem til at give mig noget på recept i håndkøb for jeg magter ikke en fitness camp med hævet fjæs, mave, hænder, ben, ja det hele.

{Proteinbar som Mascha spiser, er fra Nutriworld-det samme er min fede top-klik her for fede fitness items.}

Vi har det gevaldigt hyggeligt. Vi har dog ikke set så meget, fordi vi træner to gange om dagen. Zumba fik en chance…på 30 sekunder. Body Attack gik lidt bedre, der holdt jeg 30 minutter. Ho-ho!!
:)
Det kan hænge sammen med, at Mascha og jeg sad og drak vin (mest Mascha selvfølgelig!!), lidt før vi skulle ind og træne og allerede havde trænet tidligere. Men vi gjorde da vores bedste.

{Kuffert er fra Neye som jeg har fået af min veninde i gave og i øvrigt valgte jeg selv at give to af dem videre til Mascha og Hollie, da jeg ikke skulle bruge så mange. Der kan være meget i, så det blev udnyttet :D. Klik her for at få alt til din rejse.}

Stedet vi bor på, hedder Finca Naundrup og ligger i Costa Del Sol en halv time fra Malaga lufthavn. Det er her man har valgt at lave fitness camp nu og så igen i september, fordi lokationen er rigtig velegnet til det, og det er jeg også helt enig i.
Vi har vores egen penthouse med privat pool, Mascha, Maschas mor, Hollie Nolia og jeg. Det er nok meget godt, for Hollie skriger lidt ind imellem, sådan i flere timer i træk, så de andre på campen er nok glade for, at vi er her :).

Det er inkl. mad og træning, ophold og det hele.

Der er masser af plads til dem der har familier og gerne vil have børn med. Det er meget børnevenligt og superfedt, for det ligger tæt på alt.

Der er flere træningsmuligheder, alt fra Crossfit til Zumba og styrketræning.

En dansk mester i boksning underviser her også, hun hedder Stephanie.

Jeg styrketræner nu mest sammen med norske Monica Claussen, fitness atlet og med den FLOTTESTE MAVE, der med sin mand Max ejer Alhamar fitness center som er yderst populært og ligger midt i Calahonda. 

I går gik Mascha og jeg en lang morgentur og ligenu er Mascha ude og løbe. Senere skal vi træne og så til Malaga og kigge lidt rundt. Vi har lejet en fin dyt som I kan se på billedet, den har vi lejet af mine gode venner fra dk-biler.com til en god pris. Det var nemt og hurtigt. 

11 kommentarer

 • Christina

  Hej

  Er du ikke sød at spørge Mascha hvor hendes taske er fra, den er jo vildt fed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dkira

  Victorias Secret i Kastrup lufthavn ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvilket mærke er Maschas leopard taske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hvor er Maschas taske fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hej Kira
  Er der nogle vanddrivende piller eller lignende du kan anbefale?
  Jeg bor selv i udlandet på snart 4. måned og døjer virkelig med væske i kroppen. Jeg har taget nogle kg på i væske, og jeg kan slet ikke have mine ringe på som normalt og føler mig som en kæmpe.
  Håber du kan hjælpe/vejlede.
  Fortsat god ferie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Jeg tager furix. Det er det eneste der virker for mig. Men husk at sætte dig ind i bivirkningerne og de skal IKKE spises som slik :)
   Husk at drikke godt med vand, sådan generelt. Det er også vanddrivende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • in1979

  Hej Kira, Købte i proteinbar med hjemmefra og havde med op i flyveren? Skal snart afsted og er lidt i tvivl om de vil smide proteinbarer ud ved sikkerhedstjekket? og det vil jo være ærgeligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten

  Jeg elsker dit blomstrede? outfit (billedet, hvor du står foran carportene), er det en jumpsuit? Hvilket mærke, også gerne købs opl., hvis det er en nyere sag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Det er Marks and Spencers. Tror ikke man kan få den mere, desværre, hvertfald ikke online.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness camp: Så er vi ligesom ankommet