Ville du skære i hende?

Helena Christensen: Se hendes nye design

Helena Christensen har fundet en ny partner i Louis Nielsen, en af Danmarks førende optiker-kæder.
”Selected by Helena Christensen” kollektionen omfatter 20 smarte og moderigtige brilledesigns helt efter topmodellens personlige smag, og består af 20 forskellige styles, der spænder fra det helt diskrete og klassiske look til det super trendy og opmærksomheds-skabende look med fuld knald på farverne.

Desktop

– Briller er en af de mest markante accessories overhovedet, fordi de sidder, hvor de gør, og jeg er fascineret af at arbejde med de meget forskellige udtryk, som briller kan give. Briller kan udtrykke og fremhæve forskellige sider af din personlighed, og du kan skifte stil, som du har lyst til og er i humør til. Det er virkelig spændende at arbejde med – både som model og som professionel fotograf, siger Helena Christensen og tilføjer:

– Netop derfor afspejler min ”Selected by Helena Christensen” kollektion stor variation, så alle vil kunne finde noget, som afspejler deres personlighed og passer til den stil, som de ønsker.

Produktinfo:

* ”Selected by Helena Christensen” kollektionen omfatter 20 stel

* Priser: 795 kroner til 995 kroner, inklusiv standard PENTAX enkeltstyrkeglas og

 2for1 (mulighed for at få to par briller for ét par brillers pris)

* Føres i alle Louis Nielsen butikker landet over. Se mere på louisnielsen.dk

Dette er et sponsoreret indlæg, og starten på et længere samarbejde med Louis Nielsen som vil foregå løbende henover sommeren. Jeg ser frem til de kreative ting de har sat mig til, det bliver nok det mest udfordrende jeg har lavet for en kunde. :) 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ville du skære i hende?