Vind en træningstime med mig

Design: Sunburst & retro spejle

Jeg har været på udkig efter et bestemt spejl. Det skal være et såkaldt “starburst” / “sunburst” eller et art-deco lignende spejl kan også gøre det. Her er dem jeg har haft i tankerne og det jeg har købt.

Screen Shot 2015-01-06 at 11.25.03 PMFra Tesco

original_antique-silver-starburst-wall-mirror
Fra Not on the highstreet

Screen Shot 2015-01-06 at 11.29.38 PMFra Amazon

Screen Shot 2015-01-06 at 11.30.59 PMFra Amazon

 

Screen Shot 2015-01-06 at 11.52.19 PM

 Fra Wayfair

Screen Shot 2015-01-06 at 11.56.57 PM Fra Vintage Vibe
Jeg har valgt spejlet fra Vintage Vibe, da jeg gerne vil have et spejl der ikke tager for meget opmærksomhed. Jeg har været i tvivl, fordi jeg rigtig godt kan lide de runde, men jeg er også ret pjattet med retro stilen her. Udvalget har været stort, fordi jeg får kørt det til et shipping firma i England der kører til Danmark hver uge. Det vil sige, at jeg ikke er begrænset af at mange virksomheder ikke shipper til udlandet fra UK. Spejlet kommer velsagtens med min nye sengegavl og spiseborde :)

 

2 kommentarer

 • Maysa

  Hej
  Det første spejl du har billede af fra amazon. Kan du sende et link til det? Jeg kan simpelthen ikke finde det :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Jeg har lagt linket ind under det, de har det ikke mere med shipping til dk men de har andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en træningstime med mig