Det er så godt, det her

Louis Nielsen, Brillelook 2013: Lækre modeller

Jeg var med da Louis Nielsen Årets Brillelook 2013  – finalisterne skulle have deres portrætter taget. Hvert år, bliver der kåret en vinder, og sidste år, var det faktisk en dansker der vandt den internationale konkurrence i London.

Hvis du ikke helt har fulgt med, kan du hurtigt blive opdateret via Louis Nielsens FB side, hvor du også kan finde vinderen af Årets Brillelook 2013 i den nærmeste fremtid. Indtil da, vil jeg da lige præsentere de fire finalister for jer.

ehsan Navn: Ehsan Kavousi
Alder: 30
Job: Creative Director

Dit bedste styling tips til dem med briller: Vær dig selv

Din favorit hjemmeside (shop): luisaviaroma.com, mrporter.com bl.a.

Hvad er det værste ved at gå med briller: De er ligeså meget til irritation, som de kan være cool. For eksempel at man glemmer dem når man skal køre motorcykel.

Dit største brillekiks Det kan være svært at kysse en pige ordentligt uden af at der kommer makeup eller lign. på!

IMG_3659.jpg copy

Maibritt Tórfinnsdóttir Mørkøre
Alder: 26 år
Job: Jeg er lige blevet uddannet som ergoterapeut, so lige pt. er jeg arbejdssøgende!

Dit bedste makeup tip til kvinder der går med briller: Husk at med briller kan dine øjne blive lidt gemt væk, så skal du ud en aften, så kan du sagtens komme lidt ekstra på øjnene, samt læberne – dog med det i tankerne at brillerne er et fantastisk accessorie i sig selv.

Din favorit hjemmeside til at shoppe briller: Jeg kan bedre lide at gå ind til i en brillebutik, hvor man kan prøve alle brillerne, og få gode råd fra medarbejderne.
Når jeg shopper accessories online, så bruger jeg zalando.dk

Hvad er det værste ved at gå med briller: Det er jeg ofte blevet spurgt om, men jeg må ærligt indrømme at jeg kan ikke se noget negativt i at gå med briller. Jeg har altid og vil altid elske at bære briller, da jeg synes at det klær mit ansigt og kan peppe et hvert outfit op.

Dit største brillekiks:  Mine aller første briller, helt sikkert. Når jeg kikker tilbage på mine skolebilleder fra 3-4 klasse, så ligner jeg virkelig Harry Potter med mine runde briller. Jeg har så lært af det, og ved at jeg ikke skal få efter de runde brille til mine runde kinder.
IMG_3670.jpg copy

Navn: Helena Nielsen Heiselberg
Alder: 18 år
Job: Model hos Le Management

Dit bedste makeup tip til kvinder der går med briller: Man bør gå efter en let makeup som fremhæver øjnene, heraf øjenfarve, form osv. Og man bør gå efter en makeup som passer til brillestellets farve og form.

Din favorit hjemmeside til at shoppe briller: Jeg har ikke en dicideret favorit hjemmeside, da jeg foretrækker at gå i en fysisk butik for at shoppe briller, og finde det stel som passer bedst til mit look.  Jeg foretrækker hovedsageligt, at shoppe accessories på www.asos.com, da jeg synes at de har mange forskellige former for accessories.

Hvad er det værste ved at gå med briller: At de dugger hvis man har det varmt eller hvis man dyrker en form for sport.

Dit største brillekiks: Prøver at undgå dem.

IMG_3699 copy

Navn: Pernille Hansen
Alder: 24 år
Job: Studerer International Handel og markedsføring. Deltid er jeg assistance I dametøjsbutikken Saint Tropez

Dit bedste makeup tip til kvinder der går med briller: Brillen dækker en del af dit øjeområde, derfor er jeg stor fan af farvede læber I alle afskygninger – go for it, det giver et sommerligt touch !

Hvilke blogs inspirerer dig og hvis shopper du online og hvor: Jeg følger dagligt modebloggen Stylejunkie – dog er hendes køb af tøj etc. oftest til priser, som rækker langt over mit budget. Er fan af Asos.com, fedt tøj og ikke mindst fede sko til overkommelige priser.

Hvad er det værste ved at gå med briller: Det er mere vanskeligt at klø sig I øjet. Plus, når det regner eller sner, så bliver det sværere at se! Men ellers er der KUN fordele

Dit største brillekiks: Min første blå LEGO-brille. Syntes på daværende tidspunkt, I brillebutikken da jeg skulle købe dem, at egenskaben med, at de kunne bøjes I alle retninger var super fedt, praktisk !! – men HOLD OP de var grimme.
Lavet i samarbejde med Louis Nielsen, Redgreen, Tiger of Sweden

#legrandfinal

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er så godt, det her