Ananas snack med kokos + lime + honning creme

Ledreborg Slot: Stor livsstilsmesse

Screen Shot 2013-05-14 at 8.37.54 PM

Jeg glæder mig heeeelt vildt til det her. Jeg har aldrig været på Ledreborg og jeg missede messen sidste år. I år, er jeg inviteret som presse, hvilket vil sige at jeg også får en frokost billet udleveret til mig og min ledsager. Seriøst…SÅ kommer jeg! Det alene kan trække, men det skal I ikke sige til nogen :).

Jeg har ikke været kulturel nok i år synes jeg, så det er noget jeg ser frem til.

Er du også fuldstændig tændt på Ledreborg Slot Livsstilsmesse selv om du ikke får gratis frokost, kan du klikke her for mere info. 

PS.: Man kan leje en hønsegård.

1 kommentar

  • Connie

    Sikke heldig du er :-) … Min veninde har skaffet fribilletter, så vi er 4 tøser der skal afsted søndag *Herligt* … og vi var på Gavnø for 3 uger siden, så vi får livsstilsmesser en masse i øjeblikket :-)

    Hilsen Connie

    http://www.larsenringsted.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ananas snack med kokos + lime + honning creme