Gå en tur og hjælp et kvindehjerte

Hvad skal jeg vælge?

rubber ducks

Tid til et par nye vinterstøvler. Ja sgu da, det er pisse koldt og det lader ikke til at blive anderledes :(

Jeg ved ikke hvad for et par jeg skal vælge, jeg ved bare at det bliver Rubber Ducks, for jeg har nemlig fået et par i gave af ejeren af shoppen, som er en af mine gamle venner og nu er det vist blevet tid til at indløse den. Jeg fik faktisk et par i gave sidste år, og fik aldrig hentet dem.
Havde dog ikke troet det skulle blive aktuelt i april måned. Suk!
Hvad synes I?

8 kommentarer

 • Jeg synes, de neongule er ret fede. Det er jo også påske. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Klart peoncot :-D Flot farve – og rigtig meget tøj passer til farven :-) På 2. pladsen kommer biking red – VIRKELIG også en flot farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Peacot :-) De er så flotte! Synes mange af de andre er meget 80’er-aigtige, på den ufede måde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Eggers

  I gør det ikke nemmere, I er dybt uenige :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mascha

  Neongul eller neonpink :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker enten Peacot eller Biking Red. De er dem, jeg tænker, der kommer tættest på at være sådan lidt mere neutral og derfor vil passe til det meste. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville nok vælge de mørkeblå eller de pinke. Da pink er en rigtig pige farve, og klæder stortset alle! Men jeg ville nok i sidste ende, ende med at købe de blå, det blå jo nærmest passer til alt :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Jeg ville vælge de pink :-) … Jeg er mere optimistisk omkring vejret, kan jeg forstå :-) … På onsdag har jeg fri og skal storshoppe forårstøj … gave til mig selv for 9 kg fedttab siden midten af januar … så nu skal der shoppes igennem af de fede forårsvarer … har allerede tyvstartet ved at købe et par koralfarvede Maison Scotch jeans for et par uger siden … købte dem 2 numre mindre end de jeg prøvede … det er nemlig rigtig god motivation *hehe* … har et “årsprojekt” kørende indtil 1. december (og herefter skal det selvfølgelig fortsætte) hvor jeg i en alder af 46 år skal i mit livs bedste form … og det indebærer shopping ved mine delmål :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå en tur og hjælp et kvindehjerte