Handsker vs straps

Jeg skal løbe et løb – se hvad her + konkurrence

Tillykke til Camilla Nielsen

Håber at løbe ind i dig…som man siger, til <3løb.

Vinderen modtager et par billetter til HeartRun og MegaRed produkter til tre måneder.

Screen Shot 2014-09-25 at 12.43.25 PM

 

 

 

Nu løfter jeg altså sløret. Det ligger langt fra mig at løbe. Alt hvad der har for meget tempo er normalt ikke lige noget jeg synes om. En god powerwalk eller crosstrainer er virkelig hvad det bliver til, men så har jeg også flottet mig. Jeg er mest den der der kan lide at høre musik og passe mig selv i et træningscenter.
MEN! I sommers kørte jeg Tour de Tisvilde på trods af, at jeg aldrig har siddet på en cykel af den art før. Og nu har jeg så også besluttet mig for, at jeg skal løbe mit første løb. Jeg løb også DHL engang sammen med Mascha, men der var jeg halvfuld så det gælder ikke.

Jeg har sagt ja til at LØBE i Hjerteløbet. Dette gør jeg i Charlottenlund og i samarbejde med sundheds og fitnessbladet  I FORM og Schiff MegaRed.
MegaRed er sponsor på I Form <3 løb 2014 og støtter derved Hjerteforeningens kampagne Elsk Hjertet.

VIND
Du kan også løbe med, du skal blot skrive i kommentarfeltet hvem du vil løbe med og hvor langt (5 eller 10 km), så trækker jeg lod blandt jer og vinderen modtager et par billetter til HeartRun og MegaRed produkter til tre måneder. Start nu!
Se mere om løbene i de forskellige byer her

Jeg skal også teste MegaReds produkt, som er Omega-3 og MSC certificeret, altså baseret på bæredygtigt fiskeri.

Jeg anbefaler ofte mine klienter at spise Omega-3 for at de får dækket deres sunde fedt indtag.
Fordelen ved MegaRed er:
Små og elegante kapsler, der er nemme at sluge.
Ingen eftersmag eller opstød med smag af fisk
Bedst af alt: De har ikke lugten af fisk, hvilket jeg ved, nogle piller har.
Får du ikke fisk min. 2 gange om ugen, bør du indtage Omega-3. Det er godt for dit hjerte, og stærkt anbefalelseværdigt.
Her er din chance for at komme i gang. Du kan læse meget mere om MegaRed her

Hvis du allerede nu vil købe dem, kan du klikke her: Matas

Screen Shot 2014-09-25 at 12.36.35 PM

LE GAMMELTOFT
Le Gammeltoft har udviklet en playliste i forbindelse med Hjerteløbet, er det ikke fint?
Hør den her.
Heartbeats Radio har sin egen app både til iPhone og Android. Så kan du høre musikken mens du løber. Smaaaart!

Sponsoreret indlæg i samarbejde med MegaRed

24 kommentarer

 • Julie

  Det kunne være så fantastisk at løbe sammen med min mand. Vi træner altid hver for sig da en af os skal være hjemme hos vores søn på 2 år, så det her løb ville være dejligt at deltage i sammen som et par. Og det skal være 5 km :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Jeg vil gerne løbe med min veninde Sara, da hun længe har forsøgt at lokke mig med til et løb. Vi har begge problemer med skinnebenene, så selvom jeg gerne ville er det nok en dum ide at løbe mere end de 5 km :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vil gerne løbe sammen med min dejlige kæreste. Vi mødte hinanden for to år siden på Roskilde, men han flyttede kort derefter til Beijing, hvor jeg efter et halvt år og massevis af Facebook-beskeder fløj over til ham Vi deltog i et 10 kilometers løb derovre, og det vil jeg gerne gøre med ham igen her i Danmark, hvor han heldigvis er flyttet tilbage til. Kærlighed har på alle mulige måder ingen grænser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nielsen

  Jeg ville så MEGA gerne kunne give mig søn på 5 1/2 den mulighed for at løbe sit første løb. Men da pengene ikke er til det lige åt ville jeg blive så glad for at vinde billetterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Pedersen

  Jeg skal løbe 10 km. Og tager min svigerinde med. Som er ny i løb. Og hun løber 2,5 km. (Vi har udfordret hinanden til Powerade 1/2 marathon næste år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil gerne løbe med min søster, der har født for 4 måneder siden og gerne vil tilbage i form :-) Vi vil gerne løbe 5 km!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Jeg løb en halvmaraton d. 14/9-14 så jeg er frisk på både 5 og 10 km. Sammen med en god ven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rath

  Ups jeg glemte helt at skrive hvor langt vi vil løbe! 10 km:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rath

  Ups glemte at skrive hvor langt vi vil løbe hvis vi vinder! 10km:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rath

  Ups glemte lige at skrive hvor langt vi vil løbe. Vi tar selvfølgelig en 10’er;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne løbe med min kæreste. Og gerne 10km

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vil løbe 5 km med min datter. For hende vil det betyde et plus på selvtilliden, en god succesoplevelse og kvalitets tid på den sunde måde ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vil løbe 5 km med min datter for jeg ved det ville være en succesfuld oplevelse for hende og hendes selvtillid vil det også gøre godt for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil gerne løbe 10 km med min mor. Hun var 52 år da hun løb sit første halvmarathon, hvilket var sammen med mig, og jeg synes bare at det viser, at selvom du bliver ældre behøver dit liv ikke gå i stå. Man kan stadig sætte sig nogle mål i livet og opnå nye ting! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg får heller ikke spist fisk 2 gange om ugen og fiskepiller har jeg opgivet da jeg ikke kan lide opstød med fiskesmag ;-) så Megared lyder spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil gerne løbe 10 km med min veninde Michelle – så hyggeligt at løbe løb sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Med den bedste Nadja, for min far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rath

  Jeg løb “støt brysternes” løb i søndags med min søde veninde Dørte, og ville elske at løbe Hjerteløbet sammen med hende. jeg synes at det at løbe for et godt formål er den bedste motivation ever

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Jeg har aldrig deltaget i hjerteløbet, men det lyder helt klart som en sag, der er værd at støtte, ligesom da jeg for nylig deltog i SB (støt brysterne) løbet her i Århus. Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg invitere min veninde Helena med som netop har genoptaget løbetræningen efter en længere pause.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Vil gerne løbe sammen med min kæreste. Han har dog en knæskade, så 5 km tror jeg vil være passende. Håber på en hyggelig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rasmussen

  Jeg bryder mig bestemt ikke om at løbe, så når jeg gør det, er min veninde Charlotte med som motivator og pisker. Jeg vil derfor invitere hende med på et 5 km løb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg startede løbetræning op i går med min gode veninde (den har ellers holdt sommerpause – ja, laaaang sommerpause!). Det ville være en skøn motivation til at holde fast i træningen, hvis vi sammen skulle deltage i Hjerteløbet. Vi kommer nok ikke over en 5 km’s tur…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Jeg vil super gerne løbe 10km med min søde mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg løb Hjerteløbet i Charlottenlund sidste år sammen med min søster – rigtig hyggeligt løb! Og jeg ville da bestemt ikke have noget imod at gentage successen med en 10 km’er sammen med hende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Handsker vs straps