kom med til min fødselsdag

opskrifter fra min fødselsdag

Jeg lavede i dagens anledning tun wraps, chokolade wraps, parfait og til dessert marcipan kugler med kokos, ostekage og chokoladekage med twix.

Zoe kom med sushi, da hun er sushi kok, og min dejlige familie kom også med thai mad da de er fra Thailand. Det nåede jeg så ikke at få billeder af. Heller ikke chokolade kagen.

Sushi:

Til varm kakao senere på aftenen, lavede jeg et glas med knuste pebermynte stokke, Guldbarre med knas og skumfiduser fra Tiger.

Ved du ikke hvad jeg snakker om? Se det her.

Marcipan kugler:
Jeg brugte en bøtte cream cheese light (Philadelphia), en rulle marcipan, havregryn og en lille smule vanilie essens. (Erstat med rom-essens, evt.)

De tre dele æltede jeg og lagde ud på et bræt som en flad pandekage. Derefter skar jeg nougat i tern og lagde et lille stykke per stykke marcipan og trillede dem til kugler og rullede dem i kagepynt og mini smarties samt kokos og i fryseren. De kan spises selv om de lige er kommet ud af fryseren da de ikke fryser.
Jeg anbefaler man vasker hænder (!) eller endnu bedre, bruger de der plastikhandsker fra tanken når man sådan skal have fingrene ned i maden. ;)

De er ikke sunde, hvis I skulle være i tvivl, haha.

Wraps: (Relativ sund i små mængder)
Otte dåser tun på vand (si vandet fra), græsk yogurt (den med aller lavest fedt %), jalapenos, chili (efter behov) og en halv bøtte mayo light gav mig 12 wraps.
Varm tortilla brødet på panden meget kort. Ikke så de er sprøde men bare varme, så er de ikke så seje at spise når man når dertil.

Chokolade wraps:
Samme procedure: Varm tortilla brødet og smør nutella eller Odense chokolade fyld (dem i pose) i.

Parfait: (Sund)
Hakkede æbler i bunden, kanel og karamel drys (jeg løb tør for kanel, derfor), græsk yogurt eller fromaise frais (lav % fedt indhold, så lavt du kan få den – gerne under 1,5% eller deromkring), bær og hakkede mandler med havregryn og kokosmel på toppen. SUND!

Chokoladekage:
Helt almindelig chokoladekage, skåret ud i små stykker, dup med Odense chokoladedrøm, et stykke kold twix på toppen og så en tandstik gennem, så er de lige til at hapse. Ja, ikke det sundeste i verden, men det smager herligt!

Cheesecake:
Det er meget enkelt, den kommer fra dialife.dk – klik her . Jeg piftede den op med Oreos på og indeni.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kom med til min fødselsdag