gæt hva jeg laver ;)

kom med til min fødselsdag

Som nævnt i et tidl. indlæg, havde jeg et arrangement i lørdags, for venner og familie i forbindelse med min fødselsdag. Jeg synes det var ret vellykket. Maden forsvandt hurtigt og det samme gjorde boblerne. Enten var der ikke nok eller også smagte det bare godt. Det er første gang jeg har holdt noget, hvor der ikke var rester tilbage. Til Dans store ærgelse.

Se alle opskrifter HER

Jeg havde en rigtig dejlig dag og jeg fik alle de ting jeg ønskede mig. Tak til alle jer der var der, for at gøre min dag så fantastisk og ikke mindst tak for de kreative, fine og farverige gaver og blomster. ☃

Nå, men her er et lille galleri fra dagen/aftenen:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

OREO CHEESECAKE…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

5 kommentarer

 • Rie Hanke+Vadgaard

  Stort Tillykke ;O))
  Ser ud til i rigtig har hygget – og dejligt med en masse gaver.
  Jeg er nysgerrig over al den lækre mad du har serveret. Hvad er det du har i faddet med hakket choko på?….. og de runde kugler, hvad er det.. fortæl fortæl og lad os blive inspireret ;O))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Stort tillykke – og sikke fine gaver :) Især kæmpe kopperne med roser på, ved du hvor de er fra/hvilket mærke det er ? Vildt flotte ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Er de ikke fra IKEA? Det tror jeg ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Okay, tak Kira – desværre langt herfra til den nærmeste IKEA, så derfor jeg ikke lige har spottet dem – men jeg skal da vidst afsted så :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gæt hva jeg laver ;)