i dag elsker jeg min personvægt

flere opskrifter: kakaotoppe med havregryn + dessert

For at holde mig til min diæt og ikke få akut sukkerflip, har jeg små snacks jeg kan tage af, hvis jeg får lyst. Det smager godt og er ikke fedende. Nærmest slankende, hvis noget.

Jeg blander chokoladeprotein Iso 100 Dymatize (man kan også tilføje protein pulver med vanilie også hvis man vil), og havregryn i en skål. Jeg sørger for at proteinpulveret bliver blandet op med så lidt vand som muligt, da massen ikke må blive flydende.
Så:
Først en vand og protein og derefter tilføjer man havregryn, stevia eller sukrin, etc. og evt. rom essens, som fås i en lille flaske. Tilføj ikke for meget af det, en lille teske,  ellers smager det ikke godt. Sæt blandingen i køleren i fem – 10 minutter og tag den derefter ud og rul dine små kager eller kugler. Sæt dem tilbage i køleren i tyve minutter og de er klar til at spise. Man kan også få nogle sorte vaniliekorn i helsebutikker som man kan tilføje. Men det er ikke det samme som vaniliesukker som vi prøver at undgå.

I dag lavede jeg en ny dessert. Jeg spiser kun 50 gram bær om dagen, og i dag spiste jeg så jordbær. Men for at pifte dem lidt op, lavede jeg en mousse til.

Jeg blandede Skyr med chocolate fudge Jell-O. Først blander jeg lidt vand med Jell-O og pisker det op med en ske. Sætter det i køleren i fem minutter. Derefter tager jeg det ud og tilføjer Skyr. Rør det sammen og smager det til med sukrin og LIDT  (et par dråber) rom essens så det får lidt smag af romkugle :)

Rør det hele sammen og så dypper jeg da ellers bare mine tre, store jordbær og drikker ellers sukkerfri appelsin saft til, der OGSÅ kan bruges til at lave slush ice med.

 

4 kommentarer

 • Sabrina

  Hej kira.
  Er det lige meget hvad slags protein pulver jeg køber? Fx. Maxim?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Kira, Hvor køber du alle dine produkter? altså Jell-O?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej
  Hvor meget vand, proteinpulver og havregryn bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Jeg er så dårlig til det med mål, så jeg bruger ofte øjemål. Men hæld brug to håndfulde havregryn og så tlføj en skefuld vand ad gangen og så juster derfra. Det SKAL være tykt og ikke noget der glider ud af skålen, ellers falder det sammen. Beklager at jeg ikke kan være mere præcis. Men føles det som tapetklister er det som det skal være :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i dag elsker jeg min personvægt