se en smuk model

Spørg om kost og træning

Her er DIN chance for at få sandheden af vide. Brænder du inde med nogle spørgsmål om din træning, mangel på samme, fedme, kalorier, kulhydrater, mad, fitness generelt? Det er jo en videnskab, den træning og kost. Lige til at blive godt og grundig forvirret af. Måske er du enig. 

Team Evolution har lært mig 95% af det jeg ved og jeg forestiller mig at du sagtens kunne få gavn af dem også. Ja, du har jo selv hvordan det gik mig.

Derfor har jeg arrangeret at Helle Nielsen svarer på jeres spørgsmål som optakt til vores workshop i januar, 2013.  (Tilmeld dig her: Workshop)

Helle Nielsen er den eneste kvindelige professionelle bodybuilder fra Danmark. For tiden har hun slået sig ned i Los Angeles hvorfra hun også styrer en del af Team Evolution. Dette gør hun naturligvis fra selveste “Muscle Beach”.

Helle var blandt andet også min træner i dokumentaren om bodybuilding og en af mine med – coaches på vores  tidligere omtalte workshop.

“Vi vil gerne have, at vores kunder føler, at de er del af et Team, som hjælper og støtter hinanden. Linda og jeg, som udgør coach teamet arbejder også sammen omkring enhver kunde, som et Team. Ethvert menneske har en unik historie, og ethvert menneske har ønsker, drømme og mål for fremtiden. Dem vil vi gerne hjælpe med at realisere.”

Spørgsmål kan stilles i kommentarfeltet hvor de udvalgte vil blive besvaret af Helle.

 

51 kommentarer

 • Rie

  Kære Helle.

  Der må være meget hård træning lagt bag din skarpe krop! Sejt!

  Jeg kunne godt tænke mig at få bedre resultater med min træning – både at tabe mig lidt og samtidig tage mere på i muskelmasse. Jeg styrkertræner mest og laver sjældnere konditionstræning.

  Jeg har tid til at træne 3-4 gange om ugen af ca. 1 times varighed, hvis jeg beslutter mig for det. Hvordan vil du anbefale at jeg træner disse gange om ugen, hvis jeg både skal tabe lidt og samtidig blive stærkere/større?

  Jeg er lidt i tvivl om hvor meget af tiden jeg skal lave cardio og, hvor meget jeg skal styrketræne inden for disse rammer og med de mål – tabe mig samtidig med jeg skal tage masse på :-)

  Mvh Rie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Helle! Mange tusind tak for svaret!! Det var rart at høre hvad du havde at sige! :) Vil prøve at følge dine anbefalinger! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Helle tak for svaret det var til stor hjælp hilsen Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eileen

  Hvad er den bedste måde at forbrænde fedt på når man har VIRKELIG lavt stofskifte? Jeg vil meget gerne tabe mig hurtigt og effektivt, men desværre har jeg ikke tiden til at træne så meget som jeg ville. Jeg har virkelig kun den ene dag om ugen hvor jeg faktisk har tiden til det. Så hvilken diæt er hurtig og effektiv? og kan man evt drikke protein shakes selvom man ikke træner? eller tager man så bare på af det?

  Mvh Eileen Stenholdt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Elleen: Svaret er. Der ER ingen hurtig vej, desværre.
   Det eksisterer ikke. Alle kan drikke protein, men der er også kalorier i, så hvis du vil tabe dig, skal du ikke spise det fem gange om dagen som mad.
   Virker rigtig godt max en time efter træningen.

   Powerwalk enten på løbebånd i høj incline (altså med hældning) eller i naturen to gange en halv time om dagen eller tre gange om ugen hvis ikke du kan det andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eileen,

   Den bedste måde at få gang i forbrændingen er at spise små måltider hver 2-3 time dagen igennem, som naturligvis er sunde og indeholder protein. Motion som Kira nævner stimulerer også stofskiftet.

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helle!

  Først og fremmest vil jeg gerne sige at jeg beundrer dit store stykke arbejde og er glad for at du forklarer det grundigt i programmet jeg så på TLC.
  Jeg har dog et spørgsmål omkring en underlig krop.
  Jeg er 1.72 høj og vejer hele 84 kilo (pinligt) Jeg vil så gerne træne mine muskler da jeg hele mit liv har lidt af en muskelsygdom der gør det svært for mig at træne dem op, selvom jeg i en periode trænede 5 gange om ugen både på at tabe mig men også muskelmæssigt.
  Desværre har jeg også utrolig hypermobile led, så for nogle måneder siden fik jeg at måtte stoppe i fitness, da mine led konstant hævede op og jeg fik blå mærker af bare den mindste træning jeg lavede. Jeg fik at vide at jeg fra nu af skulle holde mig til svømning som den eneste træningsform, for både at styrke mine led, men også for at holde mig i form.
  Ved du noget som helst omkring svømning? Jeg svømmer hele 4-5 gange om ugen, og har gjort det over 2 måneder. uden NOGEN resultalt i min muskulatur. Jeg har tabt mig 3-4 kilo, for har også været på en stenalderkost diæt samtidig. Men vil virkelig gerne vide om du ved noget om hvad en person med hypermobile led og muskelsvind (Muskeldystrofi) kan gøre for at bare træne musklerne en smule op, så man ikke skal gå og få blå mærker hver gang en person prikker en for hårdt på armen!!

  VEd ikke om du kan hjælpe men ville meget gerne høre om du evt. havde nogle forslag til en træningsmetode eller om jeg skal begynde at prøve at bruge protein pulver? måske vil det hjælpe?

  Mange hilsner
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine,

   Jeg har arbejdet med mennesker med muskelsvind i 15år omkring bla træning og ernæring med gode resultater. Jeg ved der er mange forskellige typer af muskelsvind, jeg ved ikke hvilken type du har, men jeg tror næppe dine problemer med hævede led skyldes din muskeldystrofi, men snarere din hypermobilitet. Jeg er af den mening at det ville være ekstremt gavnligt for dig at styrketræne, både fordi det kan øge din muskelmasse, styrke og muskelkondition, men det vil også gøre din hypermobilitet bedre. En muskel som blir trænet blir kortere og stærkere, derfor vil du have sværere ved at overstrække dine led hvis du havde mere muskelmasse. Det er dog EKSTREMT vigtigt at du træner korrekt! Muskeltræning er ligsom andre sportsgrene, tag feks tennis.. hvis du aldrig har spillet før kan du godt spille uden en træner, men du ville ikke vide om du gjorde det rigtigt samt at risikoen for en skade er stor når teknikkerne ikke er på plads. Samme med muskeltræning. Jeg vil sige at du i højere grad komme til skade ved egen træning med vægte, da forkerte belastninger med vægt flere gange om ugen er rigtigt skidt for dine led. Jeg vil anbefale dig at hyre en træner som har forstand på hypermobilitet, og give dig det tip ikke at strække dine led helt ud når du træner. Slutposition skal være let bøjet og rep skal være langsomme.

   Svømning er en meget skånsom form for træning som man altid kan anbefale. Til dig vil jeg dog anbefale aqua fitness (DGI byen check deres hjemmeside). Det er nok mere derhen af hvad du kunne tænke dig. Ang. personlig træning så tag et kig på vores hjemmeside: http://www.teamevolution.dk, og send os evt en mail hvis du har flere spørgsmål :-)

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TELMA HOLMSTRØM

  HEJ HELLE ,JEG ,HEDDER TELMA OG JEG SÅ ET PROGRAM I FJERNSYNET HVOR DU SAMMEN MED KIRA ÆGGERS SKULLE LAVE ET TRÆNNINGS PROGRAM PÅ TLC OG BLEV MEGET BEGEIJSTRET OG INTERESSERET.JEG VIL MEGET VIRKELIG GERNE HØRE DIG OM DU KAN LAVE PRIVAT TRÆNING OG HVAD KOSTER DET.PLEASE SKRIVE TILBAGE TIL MIG OM DU KAN ELLER EJ.

  MVH TELMA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej.. Vil gerne vide lidt om protoin pulver. Er det godt? Tager man på i “fedt” af det eller hjælper det en til at tabe sig samtigdig med sin træning? Styrke træner ca 4 gang om ugen, cardio har været lidt på pause da det har været svært her om vinteren :( men har dog 30 min 1-2 gange om ugen.. (ik meget) Min kæreste træner også meget og fortæller om protoin pulver men bliver stadig i tvivl :) Gode råd om protoin pulver og kost tilskud? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla,

   Se mit svar nedenunder til anonym ang protein. Jeg synes proteinpulver er et godt tilskud. En proteinshake svarer til et måltid. Proteinpulver er bare mad på pulver. Det kan være lavet af mælk, æg, kød, ærter, soya osv. De fleste mennesker har brug for et blandingsprodukt med lidt forskellige slags proteiner i, så de er varierede. Det kan også bare være den type der hedder whey(valle) som man tager efter træning da den optages hurtigt, meget hurtigere end mad.

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tusind tak for svaret og hjælpen. Jeg tror jeg begynder på protoinen :) Men da jeg altid træner efter arbejde og tit først er hjemme ved madlavning og spise tid. Er det så fint nok at spise protoin Shake som mellemmåltid ved 14 tiden og træne halvanden til to timer efter. Eller er det helt forkert måde at tage det på? Det bliver bare alt for meget for mig og min lille mave med Shake og aftensmad lige oven i hinanden :)
   Venlig hilsen Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla,
   Du kan sagtens bruge en proteinshake som mellemmåltid. Det er vigtigt at du ret hurtigt efter din træning får mad. Går der mere end en time så tag evt bare en lille shake 20-25gr protein og så et lidt mindre aftensmåltid. Du skal føle dig mæt men ikke over-loadet. :))

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak, nu er protoin pulveret købt og startet på. Er det muligt at få lavet en kost og cardio plan? :) Vil gerne af med nogle kg. Min vægt er ca. 57 og er 1.70 høj. Træner 4-5 gange om ugen hvor meget cardio er optimalt for forbrændingen efter styrketræning hvis man gerne vil af med lidt :)
   Er virkelig glad for dine svar og din tid!

   Camilla :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Helle jeg er en kvinde på 37 år er 168 høj og vejer 63,3 kg, jeg træner 5 dage om ugen splits træning 1 time 15 min minimum og ca.15 min cardio efter styrketræning,jeg spiser sundt men drikker ikke protein driks, mit spørgsmål er om det den rigtig måde at træne på når mit mål er det samme som Kira’s var i programmet? Jeg er bange for at blive fed af protein da jeg er usikker på hvad for et produkt jeg skal vælge, en lille side kommentar jeg træner mave område hver dag da jeg har lidt ekstra ” hjul” siddende omkring maven ;0) jeg ser lidt ud som Linda (ekstra træneren fra programmet) fra hendes før billeder som har været vist :0) hilsen Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tanja,

   Hvis du får protein nok igennem din kost er proteinpulver ikke nødvendigt. For at opnå en maksimal forbrænding skal du gerne spise et lille måltid hver 3.time dagen igennem. Når du træner så meget som du gør er protein extra vigtigt, da det er byggesten for hud, hår, negle, celler, muskler, -alt hvad der skal vedligeholdes og repareres bruger kroppen protein til. Kulhydrater og fedt er kroppens energi. Derfor er det ikke protein man blir tyk af, men som regel de andre 2 – fedt og kulhydrat. Man kan også blive tynd-fed af at spise for lidt, da man taber muskelmassen og forbrændingen går i stå. Kroppen går i en slags krise-situation hvor den holder på alt fedt.

   Så vær ikke bange for at spise protein. En proteinshake eller proteinpandekager kan være et lækkert lille måltid istedet for kød.

   Jeg anbefaler gerne 2-3gram protein pr kg kropsvægt hvis man træner.

   P.s Undskyld ventetiden, jeg har været på juleferie :)

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  hej Helle.
  vil rigtig gerne vide om det er muligt at få jer til at hjælpe med at lægge et kost og trænings program til at nå sit mål? eller er der nogen du kan anbefale som er lige så dygtige som jer (nær randers, århus eller viborg) jeg er 171 og vejer ca 60 kg så vil kun tabe fedt og lave det om til muskler så jeg kan bliver strammet op. hvilket øvelser vil du anbefale? jeg træner ca 3 gange i ugen, hvor jeg altid starter med cardio i 30-60 minutter, derefter laver jeg lidt styrketræning, bestående af mave øvelser, arme ved hjælp af håndvægte, og så squat og lunges med vægte. ind i mellem deltager jeg på stram op, som er et hold der er i fitness world. Jeg spiser meget varieret, og ved også at jeg burde skære brødet væk, men syntes det svært at finde en spændende erstatning, desuden har jeg svært ved at finde spændende variationer til madpakker og mellem måltider – så det ender ofte med bananer, klementiner, æbler og så en klap sammen enten af rugklap eller rugbrød..
  håber du kan hjælpe, så jeg kan fortsætte mod mit mål :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Helle.
  Jeg har simpelthen ikke kunne finde svar på dette nogle steder.
  Jeg styrketræner, fordi jeg godt kunne tænke mig muskler.
  Jeg er 1.66 høj og vejer 55 kg.
  Mit spørgsmål er, om jeg kan undlade konditionstræning? Jeg ønsker nemlig ikke at tabe mig, og konditionere kun ca. 5 min på motionscykel inden jeg starter min styrketræning.
  Hvor meget bør man dyrke konditionstræning når man er interesseret i at danne muskler?
  På forhånd tak,
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise,

   Du kan sagtens undlade konditionstræning. Med din vægt, højde og kropsmål vil jeg faktisk fraråde konditionstræning eller cardio som jeg kalder det.

   Cardio brænder kalorier af. Muskler danner man kun hvis der er nok næring til stede, specielt protein, da det er det muskler er lavet af.

   God træning!

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hej Kira og Helle. :-)

  Jeg er en kvinde på 29 år, som træner 4 gange om ugen. Målet er et mindre vægttab og en flot form. Træner en times forbrænding og en times styrke. Er roning ligeså effektivt, som løb/powerwalk? Og er det en fordel med vægte på ankler og håndled, når man powerwalker?

  Mvh. Sandie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sandie,
   Roning er også super effektivt, og så får du også både trænet ryg, arme og lår når du ror. Sæt evt max modstand på, så får musklerne lov til at arbejde lidt hårdere. Jeg er mere tilhænger af roning (med meget modstand) og powerwalk end løb, da det er mere skånsomt for knæ, ankler, ryg og hofter. Desuden er det bedre at lave cardio med en lavere intensitet i længere tid på en kulhydrat reduceret diæt, da man ikke brænder muskelmassen af i samme grad som hvis man laver cardio med høj intensitet.

   Ang. Powerwalk: Jo mere du vejer, jo hårdere skal kroppen arbejde. Jeg går selv med en vægtvest eller vægte på hænder og ankler. Det er hårdt men virker! Det fede ved powerwalk er også at man bruger ballerne meget. Sørg for at tage lage skridt og fokuser på at bruge ballerne og spænd op i dem. Det gir flotte runde baller! Evt find nogle bakker eller gå med stigning på løbebåndet så går det endnu mere i ballerne :-)

   Hvad med og deltage i vores Workshop i januar. Der lærer du både at powerwalke rigtigt – Vi har træning med fokus på baller, lår og mave. Hvordan lægger du din egen diæt, og hvordan holder du motivationen og meget mere. Der er så meget på programmet at det burde koste det dobbelte, men vi kører et introduktions-tilbud, så I kan se hvad vi kommer til at lave for jer i det kommende år.

   Du kan se programmet og priser her:

   https://dkira.com/foredrag/

   Jeg håber og se dig til en lærerig weekend :)

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandie

   Tusind tak for dit svar, Helle. :-)

   Jeres Workshop lyder virkelig god og spændende og som noget mange kunne have brug for! Jeg kan desværre ikke de dage, så jeg håber succesen bliver så stor, at I må holde en weekend mere på sigt. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hej piger. :-)

  Jeg er en kvinde på 29 år. Jeg kunne godt tænke mig, at vide om roning er ligeså effektivt, som løb/Powerwalk, hvis målet er fedtforbrænding?
  Og er det en fordel, at have vægte på ankler og håndled når jeg powerwalker?

  Mvh. Sandie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theis Rytoft Nielsen

  Hey Helle,

  Jeg er en fyr på 23 år, som har trænet seriøst i ca. 1 år og 2 måneder med henblik på bodybuilding. I den tid har jeg, more or less, ligget med et kcal underskud på 500 for at tabe mig, men samtidig kunne opbygge lidt muskelmasse (begynder gains osv.) og blive stærkere for at bibeholde motivationen.

  Nu er jeg klar til at gå all-in og opbygge mere muskelmasse. Jeg vil egentlig gerne træne hver eneste dag. De fleste fraråderdog det. Hvad siger du? Jeg kører efter et 3-split program, og vil så køre 1 ekstra ben dag på den 7. dag.

  Mvh. Theis

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Theis,

   Jeg vil fraråde dig og træne hver dag. Det er mindst ligeså vigtigt at restituere som det er at træne. Du kan godt gå op på 4 dage, 1 dag fri osv, og se hvordan det fungerer. Træn efter et 4 splits program, så du ikke træner samme muskel hver dag. Evt. meld dig til vores workshop i januar. Der lærer du at træne efter mind/muscle connection principperne som jeg har udviklet, og som har vist sig at være meget effektivt, både top amatører og professionelle træner nu efter det princip. Der er selvfølgelig også alt om kost, diæt, muskelopbygning, bodysculpting osv osv.

   Undgå at lave en masse fejl fra starten af.

   Check programmet ud:

   https://dkira.com/foredrag/

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannie

  Hej!
  Jeg er en pige på 20 år, som er rimelig normalvægtig(63 kg og 163cm) men Jeg har stor numse og lår som jeg gerne vil have strammet op ved opbygning af muskler. jeg spiser omkring 1300 kcal om dagen,og søger for at spise godt med protein igennem protein pulver.
  Jeg træner ca. hver dag, fitness boksning, spinning, powerwalk ca. 4 gange om ugen.

  Vil egentligt bare høre om jeg gør noget forkert, spise jeg for lidt, eller træner jeg for meget? Har i nogle gode råd til hvordan jeg kan få mindre lår ud over squat, som jeg laver flere gange om ugen.

  – Sannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Squats giver dig ikke mindre lår, snarere tværtimod, måske? Helle? Hvad siger du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sannie,

   Jeg kan kun forestille mig, at du får resultater, når du træner hver dag og spiser sundt. Du ligger relativt lavt i kcal. Det der er vigtigt at kigge på hvad dine kcal består af. Kcal er bare en total sum.
   Jeg anbefaler altid 2-3gr protein pr kg kropsvægt hvis man gerne vil bygge muskler op. Og det er det de fleste vil, det er med muskler man former sin krop, ikke med fedt, det sidder jo som regel de forkerte steder! Man kan selv bestemme hvor muskler skal sidde, og forme sin krop med dem. Ang lår og numse.. hvis du træner tungt med vægte vil du forme en muskel dvs den blir større og rundere. Hvis der er meget fedt på kan man dog ikke se musklen, lårene vil bare virke store, til gengæld vil de være faste. Det bedste er at spise en sund kost uden sukker – og det gælder også honning, energi drikke og for meget frugt. Og så skal du dyrke cardio, men det kan jeg se at du gør, for at brænde fedtet af. Jeg ved ikke hvor længe du har været igang, men tit og ofte har jeg erfaring med at det kniber med tålmodigheden. Både opbygning af muskler og fedttab tager tid. Det kommer ikke overnight, men hvert skridt i den rigtige retning er et skridt fremad :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tak for dit svar Helle! Det er rart at en med professionelle øjne fortæller mig, hvordan det hænger sammen, da man godt kan blive i tvivl om man gør det rigtige :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tips til lav fedtprocent?:-) er det afhængig af mad eller motion, og hvilket slags mad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Er det dumt at jeg spiser proteinpulver og træner 5 gange om ugen, når jeg er 14, snart 15?
  Jeg har store drømme! Jeg drømmer om en dag, at kunne stille på i en bodybuilder konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine, Det er ikke dumt at træne selvom du er 14-15år. I vores tid er de fleste af os tværtimod for inaktive, de fleste af os har stillesiddende jobs eller sidder på skolebænken. Du skal bare sørge for, at du når at restituere mellem hver træning, så du skal træne det der hedder et splitprogram, så du ikke træner den samme muskelgruppe hver dag. Sørg for ikke at løfte tungere end at du kan løfte vægten med korrekt teknik, så du ikke skader dig selv. Det er vigtigt at du får ekstra næring når du træner, så supplering med et proteinpulver, som egentligt bare kan beskrives som et ekstra proteinholdigt mælkeprodukt, er helt fint.

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ja, han siger bare:

  “Vil du tabe dig? Jamen så det HELT forkert du ikke løbetræner. Du forbrænder jo mange flere kalorier og får en højere puls…”

  Prøver at forklare det er med at jeg læger med en puls på mellem 150-160 i en halv time og jo går med 12% stigning…
  Men han synes stadig jeg skal gå over til løb :/

  Kører jo efter Lindas træningsprogram og er super glad for det, men han siger jeg bare bliver “stor” i stedet for “tynd” (hvis du forstår)

  Og han er jo fysioterapeut, så har svært ved at give et rigtigt svar han acceptere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Det kræver et længere svar så det vil jeg lade Helle om. Det kommer jo an på så meget :). Men det der med at blive stor…det er noget dig og Linda skal snakke om. Altså hvad er dine mål ligep præcis og hvis det ikke er at blive stor, så har du fået et træningsprogram tilsvarende dine behov. Så meget ved jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ja, men hun ved godt hvordan det skal være. Altså a-la hen ad dig.. Han mente bare jeg ville blive bodybuilder stor… Men hører hvad hende den kloge siger ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina,

   Hvis din fys mener man bliver muskuløs som en bodybuilder af at powerwalke, så ville jeg ikke spørge ham om noget mere.

   Det er rigtigt at man forbrænder flere kcal af at løbetræne, primært kulhydrater da det er høj-intensitet træning, det belaster dog også led og hjerte mere, hvilket overvægtige skal tage i betragtning. På en diæt hvor ens kulhydrater jo er reduceret er det ikke produktivt at løbe da man ikke kun vil tabe fedt men også muskelmasse. Netop fordi løb forbrænder kulhydrater, og har man dem ikke vil din muskelmasse blive nedbrudt. Får man for mange kulhydrater vil det være fint og brænde dem af på løb.

   Powerwalk forbrænder færre kcal end løb, men til gengæld forbrænder du mere fedt versus kulhydrater. Der er mindre belastning på kroppen og mindre risiko for skader da det er en lav-intensitet træning. Du kan til gengæld som regel pw i længere tid end du kan løbe, da det er mindre anstrengende. Powerwalk egner sig bedre som fedtforbrændings-træning på diæt, derfor har du powerwalk på dit program.

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Se det giver jo mening!!
   Derfor jeg jo har meldt mig ind i jeres team! Simpelthen så godt!!! Jeg vil straks fortælle ham hvordan det hænger sammen ;)
   Tak søde Helle!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Hej :) Tak for svarene på olierne :) Dem skal jeg have bestilt men overvejer også RAWBITE – barene, jeg kan bare ikke finde nogen information omkring kalorie indholdet i dem? og vil det være best at spise dem inden eller efter træning som mellemmåltid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   PR. 100 G (1 BAR = 50 G)
   ENERGI 1718/412 KJ/KCAL
   PROTEIN 10 G
   KULHYDRAT 49 G
   – HERAF SUKKERARTER 36 G
   FEDT 21 G
   – HERAF MÆTTEDE FEDTSYRER 4 G
   KOSTFIBRE 6 G
   NATRIUM 7 MG

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Theresa, Jeg vil anbefale dig at spise dem inden træning, da de indeholder en del kulhydrater. De vil gi dig go energi til træningen!

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er startet på styrketræning for ca. 3 mdr. siden. Træner 2 timer 2-3 gange om ugen. 20 min cardio, 1,5 time styrketræning og 20 min cardio igen. Hvordan ser man hurtige resultater? Altså… Få reps med mange kg vs. mange reps med få kg? Hvad er i øvrigt din mening mht restitution? Altså, hvor mange dage skal man træne og hvor mange holde fri hvis man vil opnå gode hurtige resultater?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina,
   Det er svært at svare helt præcis på restitution. Det kommer an på alder, kropstype, træningserfaring, der er mange faktorer der spiller ind. Det som er vigtigt er at man lytter til sin krop, og arbejder MED kroppen og ikke imod den.
   Hvis du vil have hurtige resultater skal du træne med tung vægt, men med korrekt udførelse, du skal ha din mind/muscle connection i orden, du skal spise 6 måltider om dagen, og hver måltid skal indeholde protein og du skal sove minimum 8 timer om dagen. Du skal med andre ord sørge for at din krops betingelser er optimale. En plante gror heller ikke uden lys, vand, luft, den rigtige rum-temperatur, næringsrig jord etc. Med det vil jeg blot sige at træningsdelen er kun een del.

   Du kan evt booke et 3mdrs forløb med os, så laver vi alle dine planer skræddersyet efter dine mål samt din krop og dens behov. Du kan læse mere her:
   http://www.teamevolution.dk/eh-html/services.html

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvorfor er powerwalk bedre end løbetræning?? Jeg kan simpelthen ikke forstå det.. Og kender en fysioterapeut der siger det er helt forkert at jeg skal powerwalke i stedet for at løbetræne (powerwalker med 12% stigning). Aner ikke hvad jeg skal sige til hans skepsis :/
  Så overvejer nu at løbe i stedet??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Christina
   Kan du fortælle hvorfor fysen siger det?
   Det kommer an på hvad man vil med det. ;)
   Men jeg lader Helle svarer så får du hvertfald noget du kan sætte op mod det andet og måske på den måde finde en løsning der passer til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimberley

  Hej Helle!

  Jeg er nød til at spørge dig ad, om hvordan man holder viljestyrken? Jeg har simpelhent rygrad som en regnorm! Jeg vil rigtig gerne være rigtig slank, have en lækker flad mave, god mås og labre lår. Men jeg kan simpelhent IKKE holde mig fra de søde sager.. Hvad gang jeg har trænet hårdt med fitness og madplan i en uge, falder jeg i igen og igen og igen… Det er så frustrerende. Har du et godt tip til hvad man kan gøre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kimberly,

   Her er mine 8 gode råd for at nå dit mål:

   Nr 1. Sæt et mål. Et håndgribeligt mål. Find feks et billede af en krop du synes er flot, som du gerne vil opnå. Sæt det op på køleskabet.

   Nr 2. Beslut at du vil nå dit mål. Jeg mener det, lav en fast aftale med dig selv.

   Nr 3. Lav en plan. Hvordan når du dit mål. Du skal have nogle redskaber: træningsplan, diætplan evt en coach eller personlig træner, så du er sikker på du gør det rigtigt og får de resultater du ønsker. Sæt en dato for hvornår du skal ha nået dit mål. Sæt også del-mål.
   Man kan heller ikke løbe et maraton uden at kende ruten ;-)

   Nr 4. Motiver dig selv. Tag hen og se en bodybuilding/fittness konkurrence. Køb fitness blade. Check træningsøvelser på youtube. Kig på dit køleskabsbillede.

   Nr.5: Hav ikke noget i huset du ikke vil spise. Køb ikke noget ude heller – det er selvsabotage.

   Nr 6: Tro på dig selv. Tro på du kan nå dit mål.

   Nr 7: Ros dig selv når du har modstået en fristelse. Klap dig selv på skulderen og vær glad. Du er et skridt nærmere. Hver dag er du en dag nærmere :)

   Nr 8: Vær tålmodig. Body-sculpting er ligsom at bestige et bjerg. Det tager tid. Man synes man går opad og opad og opad, men pludselig er man der, og står på toppen og nyder synet :)

   Du kan i den grad få mere inspiration til at nå dine mål på vores workshop der afholdes her:
   https://dkira.com/foredrag/

   KH Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo Hansen

  Hej Helle!!

  Jeg vil gerne vide hvordan jeg kan tabe min mave på ca 15 kg når jeg samtidig har sukkersyge og skal spise ordentligt??

  Med venlig hilsen
  Bo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

se en smuk model