Jeg vil have din krop

Sådan tjener du penge på at vide noget om kost – kom i gang nu

ch

Kigger du nogensinde på de mærker der sidder på indpakningen af din mad? Det gør de færreste og derfor ender mange ofte med at spise sukker, hvedemel eller andre ting de gerne vil skære ned på.
For at forstå hvordan vores krop optager mad og hvad vi skal gøre for at få balance i vore daglige diæter (ikke nødvendigvis slankende diæter, bare diæter) kræver det indsigt.
Du hører sikkert så meget. Så må man ikke det. Så må man da SLET ikke det. Så bør man ditten og så skal man gøre datten. I bund og grund handler det om fordeling af kosten, altå variationen, måden det er tilberedt, hvor meget vi spiser af hvad og hvad vi ønsker at opnå via vores kost. Der er ingen tvivl om, at sund kost giver øjeblikkelig afkast. Man mærker det faktisk med det samme når man skærer sukker fra eller vælger mere sunde valg. Kroppen er taknemmelig på den måde.
Der er masser af faktuelle do´s og don´ts. Dem kan DU få ved at gøre som min assistent Christina har gjort. Hun tog kostvejleder uddannelsen. Det skaber en rigtig god bevidsthed om noget vi absolut ikke kan undvære og om noget der for de fleste forekommer som en jungle.
Vitaminer, mineraler, tilskud. Alt har sin plads her i livet og kan bruges på hver sin måde. Essentielle tilskud (det vi får udefra) som vi bør og skal have for at kunne fungerer optimalt, er ikke for de fleste en selvfølge. Men personligt synes jeg, det er rart at kunne gå ind i et supermarked og vide lige præcis hvor fælderne ligger.
Jeg tog også uddannelsen og en ting er, at man bliver rigtig klog. Man tjener også hurtigt pengene hjem igen :) Christina har tjent pengene hjem og tjent til sig selv på ingen tid. Så ikke alene kan du få gavn af det personligt, men også økonomisk.
Uddannelsen er stiftet af blandt andet Henrik Duer som mange kender fra Ekstremt Fed på TV3.  Han er meget veluddannet og meget erfaren. Ham kan man rolig regne med, giver en god basalviden og en masse ekstra. Hans dygtige team har et højt fagligt niveau og det var grunden til at jeg valgte ham. Jeg fik ham også anbefalet af flere bodybuildere.
Vil du tage uddannelsen kan du tilmelde dig her: Fitness – Institute
Holdene bliver hurtigt booket op så skynd dig at melde dig til. :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil have din krop