langt hår på en time

kroophold i det jyske: Laasby Kro

Jeg har aldrig været på kroferie før, men jeg skal helt sikkert på´en igen! Det var da virkelig en succes. Det er så forfriskende at komme ud i yderkanterne og se, mærke og opleve noget anderledes som er en del af nogens dagligdag. Så langt fra min tilværelse og alligevel så tæt på. Jeg følte mig hvertfald hjemme.

Min kæreste Dan og jeg, skulle på Skanderborg Festival, og hvad var mere oplagt end at gøre det ekstra ud af turen og tage på jysk kroophold i Laasby, lige i nærheden.

Rene værelser og ganske stille omgivelser. Det er vigtigt for mig at få min søvn så det var en af de ting jeg virkelig satte pris på.

Jeg tror kroens venlige ejere er royalister, for der hænger billeder af de mange danske kongelige i kroens barområde.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Selve kroens rum (ikke at forveksle med værelserne) er delt op i temaer og i guder den er stor! Det er som om at rummene aldrig hører op. Når man går ind i et, kommer der et andet, det kan være karlerummet eller jomfruburet.

Som det ses på billederne, er kroen i den grad autentisk og man har valgt at holde den i dens oprindelige antikke form. Personalet er søde og imødekommende og der er trådløst netværk, hvilket er en af de få ting ved kroen der ikke er særlig antikt men for nogen en luksus.

Læs mere om kroen, priser og ophold her.

Tager du afsted til Laasby Kro, skal du vide at morgenmaden der er inkluderet i prisen, er FAB! Altså rigtig god :-). De disker blandt andet op  med sukkerfri marmelade. Jamen, hvor finder man ellers det? Passer mig perfekt!

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

langt hår på en time