items til rejsen {forklaring følger også på den der rasmus klump marmelade} 

ildelugtende designertaske

Min frygt lige nu er at fisken eksploderer ud i hele tasken, når jeg skal flyve! Som det ses på billedet har jeg en OBH Nordica Køkkenvægt med mig på min rejse. Det er vigtigt at jeg vejer min mad, og det vidste de godt efter jeg havde talt med deres PR dame om nogle andre ting, så den sendte de til mig. Tak for det :) Jajaja, jeg er ikke gået helt fra snotten, så jeg har ikke tænkt mig at veje maden PÅ flyet! Portionerne er vejet hjemmefra, men bare for at være sikker og hvis jeg lige pludselig skal ændre diæt. Who knows hvad Helle Nielsen kan finde på at sætte mig på og til! Nedenunder er der en tupperware kasse med mad i. Nærmere betegnet fisk! Masser af hvid fisk, for det skal jeg spise så derfor skal det med på min rejse. Jeg har lavet det på forhånd, men så er det jeg tænker: Hvid fisk og i en {dyr} taske? Er det nu en god ide når vi går i luften med flyet? Jeg har pakken fisken ind i sølvpapir og flere poser, og håber da at det holder kassen tæt. På den måde kan jeg også prøve at afværge en situation hvor mine medpassagere lider for meget, og kun under min indtagelse af ovennævnte. Jeg siger jer, det kan stinke. Fælt :-/ Jeg bliver rigtig sjov at flyve med, for jeg skal nemlig spise hele tiden og tisse hele tiden :) Huj hej her kommer jeg!
Støvlerne er fra ASH

 

 

6 kommentarer

  • henriette

    Hej Kira :)

    jeg har lige et spørgsmål..

    Når man træner, og gerne vil opnå en fit markeret krop, er det så bedst med få gentagelser og mere vægt, end flere og så med mindre vægt på?

    mvh henriette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Hej!
      Mindre vægt og mange gentagelser: Fedtforbrænding. Tonet krop og markerede muskler: Tung vægt. Du kan evt. combinere. Det har jeg gjort. Jeg har taget nogle dage, hvor jeg kun kørte fedtforbrænding (vægte).

      Husk cardio og fedtfattig sukkerfri kost :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hey Kira, ejjjjjjjjjjj da jeg så dine støvler!:) Jeg faldt for dem første gang jeg så dem i ASH i CPH og drømmer om dem, men jeg har simpelthen ikke samvittighed til at bestille dem pga prisen…..Heldige dig!:)
    Følger din blog dagligt – du er så hudærlig og en inspiration for alle kvinder!
    Pas på dig selv, Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

    Hvor er dine støvler fra??? :-O De er da for fede!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

items til rejsen {forklaring følger også på den der rasmus klump marmelade}