Sådan skal vi bo!

Se hvad jeg har fået

Jeg har til aftensmad fået:
Hvid fisk, stegt i Kærgaarden (det er jo lørdag) og citronsaft. For at det ikke skulle blive FOR kedeligt, lavede jeg dip som jeg rørte fisken rundt i, efterfølgende.
Cream cheese light med Santa Maria salsa (hot) den er nemlig sukkerfri. Hakkede løg, havsalt og pepper. Rør rundt eller put på, om til dig hvordan du foretrækker din fisk med den.

Til aftenssnack skal jeg have hakkede tomater med en halv avokado og mere salsa, samt et glas kakaomælk tror jeg. Hov, og så lige lidt cookie dough is. HMMM den er go´! Altså, det ER jo lørdag, ikke?
Læs alt om vores sundheds-trænings-workshop! Ja, vi er blevet helt optaget af at få dig og dig og dig i form ;)

(Det øverste billeder lånte jeg af Betty Crocker fordi det ligner faktisk dippen meget godt!)
God weekend!

 

3 kommentarer

 • Karinaelisa Nielsen

  Ups..mig og mine finger…
  Svaret er B Januar 2013 og jeg skal da se om jeg kan strame op i spare genet til en work shop, for set lyder da for godt eller kan håbe at der kommer flere i 2013.. Kira, så meget respekt for dig og den ” udfordring” med at træne.. Bøjer mig i støvet..Til dem der er sure fjæs damer over det, det er fordi du kan/kunne. Sej sej er du.. Træner selv, men ikke så seriøst som dig. men elsker dine kommentare og dine food ting..Så respekt og jeg håber at jeg en dag kommer til at se dig på en work shop.. Glædlige fitness

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karinaelisa Nielsen

  B : Januar 2012

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skal vi bo!