hundebrevkassen: tæger - hvad gør jeg?

se mit nye soveværelse

Jeg har haft maling stående i månedsvis og er bare ikke kommet i gang. Dels fordi nu laver jeg det her program til TLC som I sikkert snart har forstået, og det tager en masse af min energi, og så har jeg ikke lige fået taget mig sammen til at få nogen til at hjælpemig med de praktiske ting i forbindelse med en lettere istandsættelse indendørs.

Men SÅ fik jeg en kæreste…
Min kæreste Dan er jo intet mindre end pisse dygtig til håndværk så jeg er jublende glad. Det gode for ham er så også, at så har han indflydelse på de forskellige tiltag, dog ikke hvilken side af sengen han skal sove på. Jeg har nemlig besluttet mig at tage skeen i den anden hånd og lige på det punkt er det altså mig der bestemmer. Jeg har besluttet at jeg sover bedst i højre side set fra billedet. Så må han jo gå  i seng før mig hvis ikke han er enig, og det ved vi jo godt alle sammen, at det kommer IKKE til at ske.
:)

Væggene er malet sandfarvet, loftet er som det kan ses, malet hvidt, gulvet cremet/knækket hvid. Sengegavlen er mørkergå indtil videre, og den har jeg selv lavet.


Nå, men han har hvertfald malet gulvet og væggene, sengen er på plads, så nu begynder det stille og roligt at tage form.
Han laver selv vores natborde, så det er jeg glad for, for så får jeg dem som jeg har forestillet mig, og der er vi heldigvis enige. Det skal være nogen der hænger på væggen, de skal ikke være FOR brede og så skal de have laves som en aflang kasse, så der er plads til magasiner, etc. Ved ikke om det gav mening. Jeg vil helst have dem i hvide men det kan da være at sort også er meget pænt?

Lidt ala det her, bare smallere og bredere.

Den garderobe der var der før, bliver i øvrigt flyttet til et andet rum.
Flere billeder senere i forløbet.

Jeg købte i sin tid min maling hos Beck og Jørgensen på Vordroffsvej, Frederiksberg. De er rigtig hjælpsomme, så dem vil jeg gerne anbefale.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hundebrevkassen: tæger - hvad gør jeg?