hundebrevkassen: gode råd til anskaffelse af hund

hjælp kaninerne: billeder

Sidste weekend tog jeg teen blogger Fie under armen, for at vise hende Kaninasylet. Kaninasylet er for kaniner som kommer fra steder hvor de i mange tilfælde ikke har haft et godt liv. Det gælder ikke dem alle, men mange, så Kaninasylet er en slags haven, et alderdomshjem for hoppende pelskugler, hvor de kan blive resten af deres liv. Kaniner er meget sociale og meget kloge, faktisk en fornøjelse at have. Jeg havde selv en kanin som gik sammen med min kat. Bedste venner!
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kræver sit at passe 150 kaniner, så hjælp er i den grad tiltrængt. Anne og Peters arbejde er så uselvisk at det er rørende. Du kan støtte kaninasylet.dk ved at sponsorere en kanin eller give et økonomisk bidrag. 

Kaninasylet ligger ret langt væk fra hvor Fie og jeg bor, så det blev en heldags – tur til Stevns. Det kunne nok ha været en kortere tur, hvis ikke jeg farede vild…med en GPS for at det ikke skal være løgn!

Her er lidt billeder og længere nede en guide til hvordan man passer kaniner.

LÆS DEN RIGTIG GODE KANIN GUIDE HER

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hundebrevkassen: gode råd til anskaffelse af hund