gadget: ctrl-alt-delete cup set

jeg har fundet mit nye soveværelse

Jeg har længe leget med tanken om at re-dekorere. Jeg ved udemærket godt hvordan mit walk in skal se ud. Det har jeg styr på. Det er mere hvordan soveværelset skal være. Jeg gør nemlig det, at jeg rykker mit walk in i soveværelset og soveværelset i mit walk in.
Det betyder mere plads til at sove i, men mindre plads til at rode! Mit walk in er det eneste sted i huset, hvor jeg ved at der kan jeg godt overleve lidt rod. Resten skal se nogenlunde pænt ud.

Anyway, nu kan jeg faktisk gå i gang!
Se på billedet – minus tæppet, det er ikke mig, med mindre det er faux – er det ikke fint?

Det kommer nok ikke til at se præcis sådan der ud, det er blot ment som inspiration blandt andet fordi, det i størrelsesorden og rummelighed, minder meget om værelset som det er nu. Jeg kan godt lide spejlet lige der, og især størrelsen. Jeg kan også godt lide det høje hoved gærde. Det er to elementer jeg allerede besidder.

Jeg er også ved at gøre klar til at få terrassedør ud til haven i soveværelset. Det bliver fab til sommer, når jeg kan stige ud af sengen, åbne døren og nyde solstrålerne lige ind i fodenden af sengen.
Terrassedøren er en gave, så den glæder jeg mig til at indløse :-)

 

Kh. Kira

1 kommentar

  • Det er godt nok et gammelt indlæg jeg her har fundet, mon du har fået lavet dit soveværelse i denne stil?? Jeg er i hvert fald helt vild med det, og vil også vildt gerne have et højt hovedgærde, faktisk har jeg fundet et DIY projekt som jeg skal have sat kæresten igang med ;) Det skal nok blive godt ..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gadget: ctrl-alt-delete cup set