I am redecorating my bedroom

Uhhh, jeg kan slet ikke vente med at komme igang! Hvis der er noget jeg elsker, er det at flytte rundt på mine ting, sætte istand og give mit hjem et frisk pust. Det er og bliver et evighedsprojekt, og jeg kan bare ikke lade være. Lige så snart jeg er færdig med noget, starter jeg forfra, kender I det?

Planen:

Jeg har tænkt mig at bytte rundt på mit walk-in og mit soveværelse. Så vil jeg have havedør i mit nye soveværelse til sommer, som så leder ud på en lille terasse.

Jeg tror jeg maler mit soveværelse støvet blå/grå. Så vil jeg have gråt hovedgærde og lilla puder. Jeg male gulvet knækket hvid og finder nogleluftige, hvide gardiner og en pæn gardinstang. Jeg synes ikke mit soveværelse må være for mørkt, men heller ikke for lyst. Hvis det er for stort er jeg bange for, at det bliver for uoverskueligt, men omvendt så kan jeg også godt lide at der er lidt plads. Mit walk-in bliver nu meget mindre og mere aflangt, men det er vel en god anledning til at få ryddet op.

Der er også andre småting jeg er gået igang med. Min entre trænger i den grad til en makeover, så der bliver hyggeligt (synes det er svært at lave min entre hyggelig, når den er så mørk). Jeg skal også finde en løsning på mit køleskab, for det fik jeg ikke lige tænkt ind, da jeg fik sat køkkenet istand. Ups! Det står i entreen bag et forhæng. De er sgu så grimme sådan nogle kasser. Lidt ligesom VHS bånd.

Jeg har fundet nogle billeder af soveværelser, måske kan I bruge dem som inspiration.

 

2 kommentarer

  • Kira E

    https://dkira.com/category/rad-pads-design/
    Her er nogle billeder fra mit hus.
    Tak for det, og rigtig god dag!

    Kira

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Andersen

    Hej Kira
    først og fremmest, FED BLOG. elsker den simpelthen. du er så bundløs ærlig!

    jeg kommer med en lille bøn om, vi evt. kunne få lov til at se nogle billeder af dit hjem. eftersom det virker som om du har en rigtig hyggelig stil!

    xoxo eller hvad man nu skal sige, her fra Silkeborg :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *