the exit

guide: facebooks nye tidslinje

Hvis ikke det nye Facebook layout “Timeline” er rullet ud på din profil, så bliver det nok snart. Det sker ganske automatisk i de kommende uger. Når det bliver aktiveret på din profil, har du syv dage til at lære det at kende før det bliver gjort synlig for andre.

Jeg har lavet en fin lille guide her, som du helt sikkert kan drage nytte af, hvis du ikke allerede er sat ind i Facebooks tidslinje og de ellers nyeste tiltag. Klik her, hvis du vil læse den ;)

1 kommentar

  • Tina Beck

    Hej Kira.

    NU er du jo sådan rimelig meget inde i alt det her med facebook og tidslinjen, så jeg tænker du måske kunne hjælpe mig med et spørgsmål?
    Når fx. min veninde sætter et billede ind via. sin iphoneapp og tagger mig på det, så kommer det frem på min tidslinje. Der står jeg er tagget, men det kommer ikke ind under “Billeder af mig”. Dette sker ret ofte, og jeg oplever det samme når jeg tagger andre veninder :/ Det er lidt irreterende synes jeg. Ved du måske hvad det er vi gør “forkert”?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the exit