Pandekager med blåbær og banan: Low - carb, nem og proteinrig opskrift

Quick video guide: Benpres (Ben, balder)

Screen Shot 2014-04-11 at 9.22.00 AM

Denne video blev kasseret, til min MX.dk blog, da lyden er forringet grundet travlheden i Urban Fitness. Jeg valgte at filme et indslag midt i prime-time. Perfekt timing…not!
I får den her i stedet. Spids ørene, så skal I nok få noget ud af den. Der visse ting der er vigtige at huske i en benpres-maskine, her er en quick guide så du kan lave den korrekt næste gang du skal træne ben. Det kan også være du allerede gør det rigtigt, men så kan du da måske dele den med dine venner :)

Se alle mine fitness-videoer på YouTube her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med blåbær og banan: Low - carb, nem og proteinrig opskrift