back to the gym

hvad laver jeg her?

Ja, jo! Jeg hælder benzin på. Men situationen var slet ikke så hyggelig som den ser ud til at være. Tror jeg nær var død af frost!! Jeg var løbet tør for benzin på vej hjem fra Fyn efter Spring for brysterne arrangement, som blandt andet var afholdt af Mascha, på Middelfart Ridecenter. Jeg tænkte, jeg magter simpelthen ikke Q8. De er virkelig blevet irriterende med deres: Gå ind og køb en bon før du tanker, og så gå ud igen og indtast eller scan det, der står på bon, og så kan du begynde at tanke. Fint nok, MÅSKE gider jeg, hvis det er 40 grader. Men ikke de der minus 5, under et halvtag der slet ikke giver ly og dækning for noget som helst. BROOOK!

Jeg tager den næste!

Det gjorde jeg ikke. Jeg gik i stå ved Vemmelev kl. 03 :-). Dansk Autohjælp kom efter en halv time og gav mig benzin nok til at køre til den nærmeste tank, cirka 3 km væk. Super!

Læs mere om min mere eller mindre bizarre uge på Se og Hørs hjemmeside. 

Ps.: Til hvem det end var, der ringede til Se og Hør og “tippede” dem om at jeg havde revet tidl. håndboldspiller og min bordherre til middagen samme sted, Lars Rasmussen, rundt på et hotelværelse: Strammer digterkysen??? SKAM JER! Prøve at tjene penge på en løgnhistorie. TSK!

Foto for Her og Nu: Michael Stub

(Pengene – 144.000 – der blev samlet ind, gik for øvrigt til Kræftens Bekæmpelse).

2 kommentarer

  • Claus

    Du skal ikke være flov over at være kørt tør for benzin. Jeg havde svoret at det aldrig ville ske for mig, indtil den dag hvor bilen døde på vej ud af en rundkørsel omkring Frederikssund. Så var det bare at ringe til Falck og blive mødt at en storsmilende Falck redder med sin unge skolepraktikant (en pige) som tørt konstaterede at jeg vist var en skændsel for mit køn for det var normalt kun kvinder som kørte tør……. Åbenbart ikke…

    Ha’ en go dag

    Hilsen en stor fan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • En lille benzin dunk bag i bilen Kira kan redde dig næste gang, bare et råd :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

back to the gym