Taking a bath and getting ready

Women=car trouble

Min fire år gamle bil opfører sig som om den er helt færdig. Heldivis har jeg en super mekaniker som Nico, Maschas kæreste anbefalede. 

I bund og grund handler det om, at jeg er ret doven når det kommer til min bil. Den interesserer mig ikke, den skal bare køre. Derfor er den nu til doktoren, for havde jeg fået den tjekket da problemet da det pstod, havde jeg ikke skulle bruge penge, tid og kræfter på at ringe efter autohjælp på vej til arbejde.

Jeg strandede midt på motorvejen forleden, og typisk mig, havde jeg ikke fået lavet Dansk Autohjælps abonnement. Men efter DA havde hentet mig, fik jeg også styr på det, og nu er bilen altså på værksted i Haslev, hvor den også vil blive synet. Godt jeg har en god lånebil. Den kører faktisk fint, så måske jeg bare skulle lade dem beholde min! :)

Aner dog stadig ikke hvad der er galt…den vil gerne starte men ikke køre.

Det altså virkelig en god ide, ikke at tage enhver mekanikers ord for gode varer. Jeg havde en, som skulle skifte kabler på koblingen, som endte med at give mig et tilbud på 22.ooo kroner på ting der var galt med min bil. Jeg kørte den så ned til Haslev, da jeg gerne ville have et andet syn for sagen, og der er jeg kommet lige siden. De 22000 kroner kunne skæres ned til langt under halvdelen, da de ting han ville skifte ikke fejlede noget.

Vil hellere køre til Haslev til en der ikke snyder end at køre lokalt til en som gør.

Håber I får en dejlig søndag. Hvis I har kommentarer, må I gerne smide dem her og ikke på Facebook.

XOXO KIRA

5 kommentarer

  • Kør Porsche !!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mikkel

    Nu er mekanikere også mennesker der kan tage fejl. Men 22k lyder som en meget dyr kobling :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Palle Jakobsen

    Det med mekanikervalg er virkeligt et spørgsmål om tillid.
    Det er svært at gøre meget med fuskere og plattenslagere. Bevisbyrden er svær.
    Det med FDM. De er jo kun rådgivere for medlemmerne. De kan ikke pålægge eller dømme nogen. Desuden er nogle mekanikere fløjtende ligeglade med hvad FDM synes.
    Så Kira det er fedt, at du har fundet nogle, som du stoler på.
    Godt du har fået lavet abbonement hos DAH. Det kan blive en dyr historie uden. Så får du også hjælp, hvis du sidder fast i sneen til vinter. Det forventes, at den ligner de 2 forrige vintre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

    Joh, du har nok ret! Tror FDM har nogle regler for den slags. Jeg sagde faktisk til ham, at han ikke skulle snyde mig for så ville jeg ikke komme tilbage. Det gjorde han så alligevel. Ærgeligt for ham, for på lang sigt var det jo nok de penge han kunne ha tjent på mig alligevel :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren

    Det er den sørgelige sandhed om mekanikere og andre fagfolk. Nu skal jeg ikke gøre mig selv til fessor indenfor feltet men mener da at det bør være sådan at man kan melde den slags. Bliver den meldte så dømt skal der betales bøde. Sker det tredie gang skal biksen da LUKKES !!! Mon ikke det ville virke afskrækkende ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taking a bath and getting ready