NAILKIND give-away: Vegansk, smuk neglelak

Det skal du vide om fedt og kulhydrater

Jeg vil gerne lige berøre et emne, som jeg tror mange sysler med. Kostforvirring.
Lige pludselig får folk en fiks ide – kender godt til det fra før jeg vidste det om kost som jeg ved nu – og skærer eksempelvis fedt eller kulhydrater fra maden. Det vil sige: Ris, pasta, brød og så videre. Det vægttab skal bare i gang!
Eller også så er det som nævnt fedtet. Avocado, kokos, nødder, etc.
Hjernen er lavet af fedt, hvis ikke vi får fedt fra kosten, fungerer hjernen ikke optimalt, du kan så spørge dig selv lige nu, om du selv føler du er på toppen og om du udelader noget.
Kroppen producerer ikke selv fedt, såsom noget protein gør.
Derfor er det vigtigt vi får det udefra. Fedt, kulhydrat og protein er kilder af energi til kroppen. Alle tre komponenter er vigtige!
Udelukkelse er som at pisse i bukserne for at holde sig varm. Jovist kan man kan få et vægttab, men hvad nytter det, når man ikke er blevet klogere?
Det hele handler om portionsstørrelse. Thats it!
Kombiner alle tre i mindre mængder end du plejer og du er all good! Det kan også være, du skal kombinere det i større mængder, afhængig af din situation, men som sagt, det er ikke kulhydrater eller fedt, der er synderne.

Det er jo ikke fordi jeg skal tage mad ud af munden på mig selv, og ikke opfordre jer til, at kontakte mig, hvis I ønsker rigtig og seriøs hjælp til at fastholde en rytme. For i virkeligheden, kan man føle man gør alt det rigtige, og alligevel fungerer det ikke. Det kan der være flere årsager til, og det er her, en kostrådgiver kan sørge for, at der bliver rettet op og ind og snuden derfor kan holdes i sporet. Der er selvfølgelig også dage, hvor man rammer muren og det hele føles svært og ligegyldigt. Der er det også godt med en kostvejleder, inden man falder for alle mulige specielle floskler.

Jeg synes du skal læse mit opslag på Instagram her, om fedt og kulhydrat. Du bliver sikkert overrasket. 

 

Kærlig hilsen,
Kira
/ www.goodfitness.dk

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILKIND give-away: Vegansk, smuk neglelak