Guide: Sådan foregår online forløb med mig

Sådan slår du ikke din kæreste ihjel – og tro mig, jeg har jeg prøvet!

De seneste år sammen med Thomas, har været udfordrende på nogle fronter – mest for ham, for alt imens jeg er resistent overfor stort set alt, er han en der bukker under for – jamen alt muligt.
Nu er han jo efterforsker i politiet og derfor er det klart, at han tager sin Miss Marple hat på, og efter noget betænkningstid er kommet frem til… at jeg vil ham til livs!

Jeg skal da ikke helt undlade at jeg nogle gange tænker på 🔪🔪,  men han giver mig i øvrigt virkelig kredit for mine forsøg på det, han betragter som regulære mordforsøg.

Første gang, var da han fik stafylokokker. Eller det vil sige, det fik han to gange. Begge gange, efter han var blevet tatoveret. Jeg har tit foreslået, og den holder i retten, at det er tatovørens nåle der er et problem, men nej, nej! Mine guds benådede katte får simpelthen skylden. Han siger de er beskidte! Hvad fanden er det for en påstand?? Det kommer sig af, at når han ligger i sengen i sommerhuset, hvilket er sket begge gange han fik stafylokokker, hopper kattene op og vil sove på ham. Så her mener Miss Marple altså, at der er kommet jord i sårene, hvilket kan give stafylokokker.
Helt kort: Jeg har pudset kattene på ham, for at komme ham til livs.

Tredie gang var da jeg inden vi skulle til Mexico, i følge ham, prøvede at brænde ham af, ved at sætte ild til hjemmet. Han mener at vide, at min tålmodighed med fodbold i fjernsynet var sluppet op, og for at understrege dette for alvor, satte jeg ild til mig selv og hjemmet mens han lå på sofaen i al sin pragt. (Det kan du så læse om her). 

Fjerde-ish gang, var så mere eller mindre bare et forsøg på at pisse ham af, mener han, fordi det ikke lykkedes de første gange, så jeg gav ham influenza i Mexico. Selv nåede min egen sygdom kun lige at titte frem, fordi jeg drak mig fuld i margaritaer hver aften OG fik trænet, gået ture og den slags, på trods af jetlag og tæt på sygdom. Lyder jeg ikke helt stolt??

Men Thomas derimod, lå på langs og måtte have mad på sengen. Der ER vitterlig ikke noget, margaritaer ikke kan fikse, det har jeg sagt til ham. Træning virker også fint, når man er lige ved at blive syg, man får det bedre.
(Take notes).
Da han endelig var på toppen, kom forsøg nummer fem. Selvfølgelig, hvorfor stoppe mens legen er god??
Jeg havde købt noget lækkert vegansk chai – proteinpulver i et supermarked i Tulum. Det er altså ikke tit, man falder over chai protein pulver, så jeg var virkelig glad. Jeg sluprede det i mig. SÅ GODT.
Jeg tilbød naturligvis at lave en lækker shake til Thomas, og han tog gladeligt imod.

Første runde!!

En time senere eller mindre, begynder hans øjne at hæve. Ikke sådan voldsomt, men de gør også ondt og de løber lidt i vand, tror jeg. Han kunne dog godt hive sig op til at lave ting sammen med mig, så vi tog ud og fik noget at spise, cyklede nogle ture og sådan. Desværre gik det ikke sådan væk med det samme. Næste dag, så det lidt bedre ud.
Jeg var i humør til en shake mere, så naturligvis tilbød jeg ham en også. Han takkede ja. Han havde ikke lige tænkt, at det var shaken der var skyld i allergisk reaktion, vi har trods alt spist andet. Så man kan sige, her bliver forsøg nummer fem skudt i gang, ifølge Miss Marple!

Det er her, er de fantastiske billeder af hans ansigt efter shake nummer to. 👇🏼Jeg siger det højt: Der må ikke grines.

Anden runde:


Mig afsted til apoteket for at købe antihistaminer dobbelt dosis. Først to dage senere, så han normal ud igen.
Han kunne jo vitterlig ikke gå nogen steder med det ansigt. Og han havde det heller ikke ligefrem fremragende.

Det bringer mig så til forsøg nummer syv. Gælder nok ikke helt som et  forsøg på at dræbe ham, men sådan en lille trimmer der løber løbsk  – puha!
Han ville gerne have jeg trimmede hans hår, og det er også fint, jeg har bare aldrig påstået, at jeg er frisør.
Alt imens jeg shaver hans hoved bagi, kommer jeg enten til at pille ved noget, eller køre den for langt ned. Ikke desto mindre, det ligner at en fem-årig har klippet ham.
Det er nok ikke underdrevet at sige, at han føler en stor trang til at blive hjemme på hotellet et par dage mere, med sit nye, fine hår :)

Ud over det, turen til Tulum var som sidst fantastisk, det samme var Holbox. Elsker simpelthen Mexico.
I kan læse om min hæsblæsende tur fra 2017 her

Jeg synes også lige I skal have lidt billeder, og de første her, er fra Pablo Escobars hjem. Jeg har en ting eller to med true crime, kan I nok forstå 😬

Casa Malca

 

Cenote

Typisk dag på strandvejen:

 

Pueblo / downtown Tulum…nu med hævede øjne

Tacos hos Charlys Vegan Tacos

Margarita :)

Vores hotel der også har en biograf og tre etagers fitness, Central Park Tulum

Thomas uden stafylokker og hævede øjne

 

 

Det sidste hotel vi boede på, Ahau

Strandvejen

 

Gadeband  – og de var virkelig gode

Udsigten fra gym over på værelserne / lejlighederne

Jeg har lavet en rejseklumme om turen, den rammer eb.dk om et par uger + avisen, hvor jeg fortæller det gode, grimme og virkelig fantastiske ved Mexico/Tulum.

Book dit online forløb her 

1 kommentar

 • Tina

  Ha ha sødt, men selvfølgelig ikke for den stakkels Herre :-)
  Det lyder som, at han har let til at få allergi mv. så måske han skal booste sig med større dosis C vitamin, fås i pulver som syreneutralt og han kan tage 1/2 til 1 tsk daglig rørt op i saft eller lign.
  Måske læse lidt råd på http://www.radiodoktoren.dk
  Jeg husker i sin tid min morfar, han fik blodpropper efter hans ben blev amputeret (han havde diabetes), men hver gang gav han min mormor skylden for, at det var hendes mad som gjorde ham syg med blodpropper.
  Du skal måske altid ligge inde med antihistaminer, men som sagt kan dagligt c vitamin i større dosis hjælpe.
  En smuk dag ønskes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan foregår online forløb med mig