Er det her ikke en slags curling?

Italien: Vores retreat vender tilbage – tag med!

 • inklusiv Michelin-måltider hver dag. Hotellet Bella Vista Termes restaurant er nemlig at finde i Michelin Guiden.

Grundet den store succes fra sidste års retreat,  har vi besluttet at tage afsted igen!
27.4 – 04.5 2019
Vores rejsepartner er medlem af Rejsegarantifonden, viavana.dk

Vil du med for at tabe dig, er dette næsten også helt uundgåeligt. Alle tabte sig på turen, med ønsket herom både sidste gang og første gang jeg afholdte retreat. Ellers må man spise noget mere, og slappe lidt mere af :)

Jeg vil gerne sige tak, fordi du overhovedet interesserer dig for os og dette. Det betyder rigtig meget for os, fordi vores arbejde med retreatet er at skabe et inkluderende men selvstændigt miljø for deltagerne. Det vil sige, vi blander os ikke i hvad du spiser, vi guider dig. Vi blander os ikke i, om du vil have tid for dig selv, vi støtter dig.

Her er lidt af hvad de andre sagde fra sidste års tur:

Hvordan var din oplevelse af retreatet? 
Jan: Flyrejsen fungerede upåklageligt, hotellet passer perfekt til formålet, maden er rigtig god, vandreturene og turen til Venedig kan ikke roses nok for den flotte planlægning, som Helle havde stået for.
Pernille: Så dejligt et sted, med så mange forskellige muligheder! Programmet var rigtig godt og der blev taget hensyn til alle og deres ønsker
Sonja: Super godt program med god veksling af træning, foredrag, workshops samt udflugter. Fantastiske omgivelser. Kira og Zenia er super kompetente og tager hånd om den enkelte. Alle tre (også Helle her), er rigtig søde og omsorgsfulde.
Monique: Jeg har haft en rigtig dejlig tur, mødt de sødeste og mest fantastiske mennesker. Lækker mad, sightseeing og ikke mindst masser af ny viden.

Hvad gjorde mest indtryk på dig? 
Monique: Al den nye viden. Jeg fik rigtig, rigtig meget nyt af vide. I er hver især meget kompetente på jeres felt. Jeg mærker tydeligt jeres engagement  at det er jeres passion.
Gry: At jeg har fået stof til eftertanke. At kemien blandt alle var så positiv. Det er vigtigt for mig.
Jan: Jeg kender Kira og derfor havde jeg store forventninger, men jeg må indrømme at den store viden I har og måden I formidler det på, har gjort stort indtryk. Desuden var sammenholdet blandt deltagerne bedre end jeg nogensinde turde håbe på.

Det var blot nogle af deltagernes udtalelser, jeg synes jeg i stedet vil gå videre til information om den nye tur, samt billeder fra den sidste :) Jeg bringer nogle flere senere, i andre opslag.

Tak til vores fantastiske deltagere fra sidste år, for at have bidraget med omtanke, venlighed, humor, ærlighed og masser af engagement!

PROGRAM, MONTEGROTTO TERME, NORDITALIEN
– Ophold i varme kilder dagligt, med masser af mineraler – godt for led, muskler, hud og sind. 

Denne gang, vil programmet være lidt anderledes skruet sammen, da vi fornemmede på nogle af deltagerne sidste år, de gerne vil have mere om træning og fitness. Ikke kun at træne hvilket vi gør næsten dagligt, men mere viden herom. Ingen ringere end fem af de tidligere deltagere træner sammen i dag, og har fået en stor kærlighed til træning, men det kan jo godt kræve noget god viden, at føle sig sikker på feltet, så derfor tilbyder vi nu udvidet foredrag med meget mere dybde i emnet træning, sundhed og muskler og hvordan man egentlig skal træne for at få hele kroppen aktiveret og hvad man skal tænke over, før under og efter, for at få det bedste ud af sin træning, når man jo alligevel er ved det.

Desuden tager vi til Bologna i stedet for Padova, selvom Padova var en fantastisk smuk og dejlig by. Men vi tager skam stadig en dag til Venedig.
Derud over, vi har skaffet nogle rabatter på spa og vi har også en dokumentar-visning den ene aften, om kost og træning.

FOREDRAG, FORDYBELSE OG WORKSHOPS
Zenia tager som sidste år, kunder en til en, for at give folk mulighed for at vende alle de nye indtryk de berøres af, fordi ny viden, giver også mulighed for reflektion, og der er det virkelig befriende, at Zenia kan hjælpe med at sætte kurs og struktur på disse tanker. Det kan også være man kommer ned til stedet med noget man allerede tumler med, og ønsker at Zenia hjælper her. En til en er meget effektivt, og vi har jo de smukkeste omgivelser at gøre det i.
Vi holder vores foredrag som sidste år efter middagen, og her er der rig mulighed for spørgsmål og generelt snak om emnerne.

Vi har udflugter og vandring. Disse ture er frivillige. Det vi ikke synes skal være frivilligt, er træningen og foredragene. Det synes vi alle skal deltage i. Det er der en grund til, og den forklarer vi til intromødet når I lander.

I kan se hele programmet her, der vil dog nok være nogle logistik-ændringer.
Tags
#Coaching, træning udendørs og i gym, svømmetræning, spa oplevelser, god mad, udflugter, afslapning, foredrag, quiz, workshop, trigger foods, træning, kosten, spise på følelser, protein, kulhydrat, fedt, vitaminer, mineraler, muskelopbygning, sundhed generelt også mentalt, nudging, frygtløshed, kom i gang, nyt værktøj, stof til eftertanke, mere kærlighed og respekt til dig selv, kunsten at kunne sige nej, mærk efter, bliv klogere, tab dig, kom i bedre form.

Kira: goodfitness.dk 
Zenia: santinirecovery.com 

I kan læse alt om turen her, se program og også booke den. De er fem pladser tilbage. 

Vi har lavet en fin video – klik på billedet:

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


 

2 kommentarer

 • Det ser jo vildt lækkert ud! :) Italien er altid en favorit og kombinationen af kultur, mad og sundhed bliver aldrig kedelig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Aldrig kedeligt og hjem som et klogere og mere beriget menneske på alle mulige fronter. Selv os lærere bliver beriget med unikke bekendtskaber og menneskelige oplevelser fra deltagerne undervejs. Det er virkelig en fornøjelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det her ikke en slags curling?