Et af de smukkeste hoteller - ha´ dette i tankerne til din næste rejse {Galleri + Guide}

Øreringe fra Julie Sandlau

img_5534

{Reklame for chanti.dk}

Jeg har haft flere par øreringe fra Julie Sandlau, og folk kommenterer altid på dem. Desværre mistede jeg et sæt da jeg var i England, hvilket jeg er super ked af, fordi de kan vist ikke fås mere.
Nu har jeg fået et nyt par, jeg nok skal passe bedre på!

De er fra Chanti og koster 1000,-
Mørkeblå og guld står rigtig godt sammen, hvad enten det er tøj, interiør, vægmaling, smykker, og det passer stort set til alt.

img_e4089
Jeg kan godt lide, at man kan hive et ellers neutralt sæt tøj lidt op med smykker som ure og øreringe.
Jeg kan godt lide Plain Jane looket, men jeg har for det meste øreringe på for netop ikke at være FOR plain, når jeg går på arbejde i træningstøj nærmest dagligt.
Det er også let for mig, at gå med øreringe til træning, det er ikke som ringe, som kan sidde i vejen. Jeg har heller ikke rigtig fingre til ringe desværre. Well, det er vel en personlig smagssag, men nogle har ikke hattehoved jeg har ikke fingerringsfingre! Det skal dog ikke afholde min kæreste fra at købe en ring, slet ikke. Men så skal jeg ALTID have lakerede lidt længere negle end jeg har fra naturens side, så mine fingre kan se ekstra lange ud. Jeg er en lille pige, og det skal jo passe sammen det hele. Hvis jeg havde størrelse 48 i sko ville det også se dumt ud, ikke? :)

chanti.dk – koster 1000,- direkte link til øreringe-udvalg  her 

Man kan købe til indkøbspris via chanti.com men det kræver at man køber for 650,- min. ad gangen, man kan ikke bytte og der er flere ugers leveringstid. Det er en god ide at læse betingelserne i bunden af siden under ‘om os’ før man køber der, men ellers er der jo penge at spare.

screenshot-2018-01-01-16-54-23

screenshot-2018-01-01-16-55-06

screenshot-2018-01-01-16-55-25

screenshot-2018-01-01-16-55-40 screenshot-2018-01-01-16-55-59

{Houzz.com}

 

15-ways-to-wear-a-navy-dress-outfit-and-what-accessories-to-choose-3 2020302da2616a03a1abbe95316a010c-elegant-masquerade-mask-masquerade-ball-dresses

{Pinterest.com}

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af de smukkeste hoteller - ha´ dette i tankerne til din næste rejse {Galleri + Guide}