{dyrevenlig} botox: Ny hage!

Mit sidste måltid i 2017: Sukkerfri kransekage & andet nytårshalløj

sukkerfrikransekage

{Indholder reklame for Electrolux}

Godt nytår, alle sammen!
I anledning af netop årsskiftet, tog jeg den fornuftige beslutning synes jeg selv, at lave min egen version af kransekage. Det er så på trods af, at jeg aldrig spiser det. Men lur mig ikke lige, om så fordi andre står der og smasker med det og deres champagne, vil jeg også have det. I ved, hunde, børn, Kira.
Jeg valgte en opskrift fra Thomas Erex, den findes her: Vegansk kransekage 

Så langt så godt. Nu til det sukkerfri (det betyder ikke, at det er 0 kalorier, blot mindre).
Jeg valgte en marcipan fra Easis sukkerfri produkter og Sukrin flormelis. Sukrin har fået tilsendt af Sukrin selv til at teste – fås mange steder online – og Easis købte jeg i Rema1000.

Da jeg ikke skulle bruge så mange lavede jeg kun det der svarer til en kvart portion af det, som der angives på Thomas´side. Jeg ville blot have et par stykker og så kunne jeg give min far et par stykker og andre hvis de ville smage.
img_2781

Ahh, dagen derpå: Kan lunes. 

De er naturligvis lavet i mit dejlige køkken i Hornbæk i min ovn fra Electrolux der for mig er helt fantastisk fordi de kan ALT det jeg skal bruge. Jeg skal ikke gætte mig frem til noget som helst. Det står lige der, jeg skal bare trykke “småkage” og så indstiller den sig selv til at bage mine kager. Godt nok smart!
Dejen rørte jeg i min electrolux mixer, hvorfor ikke, det er jo det, den er til og så bliver ingredienserne fordelt fint og jævnt mens jeg kunne gå i gang med at tilberede mit andet projekt: Vegansk low carb vanilie “cheese” cake. Ja, jeg er ustoppelig!

Ps.: De blev ikke spist, for bedst som vi skulle drikke et glas bobler og indtage disse, blev Thomas enig med sig selv i, at vi skulle GÅ! Der, midt i dronningens nytårstale! Så afsted med svigerfamilien der havde lovet os at sætte os af hos venner, hvor vi skulle spise og holde nytår. Jeg tror jeg har været for gavmild ved hans boller i år 😂

 

 

Cheesecake, klik her
For resten af min nytårsmenu, klik her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{dyrevenlig} botox: Ny hage!