Solbriller til salg {til mænd}

Fitness-taske fra Lorna Jane + tilbud på andet udstyr

lornajane

I har sikkert bemærket, at jeg ofte poster noget fra Lorna Jane, som er en australsk fitness-trunte på den helt store klinge. Det er rigtig irriterende, for hun laver meget få eksemplarer af sine designs, og før man ser dig om, er det væk igen og så er der noget nyt på vej eller på hylderne. Det gode er, man møder få andre i tøjet. Det er altid top kvalitet, og personligt er jeg rigtig glad for, at jeg fandt frem til det.
Du kan regelmæssigt holde øje med shoppen her:
lornajane.dk
Jeg kan se, der er en her til 398,-  jeg ved der er een om der er flere på lager, ved jeg altså ikke, så man skal nok være hurtig. Jeg kan godt lide, at den har så mange sidelommer – 3 på begge sider. Den er en god størrelse, da den er let at bære rundt. Der kan være drikkedunk, computer, sko makeup et håndklæde etc. i.

Der er  tilbud på deres balancebræt 98,- det kan man bruge til blandt andet at træne core på. Meget effektivt til lige netop det, både hjemme og ude. Det fylder nemlig ikke så meget som en bosu bold eller swiss bold. (De halve og de store bolde).
Se evt. øvelser her: Balancebræt
Overvejer selv at anskaffe mig en, da jeg kan bruge den i min træning på farten for popupgym.dk hvor jeg tager ud på arbejdspladser og træner, blandt andet Roskilde Kommunes personale. Den er lille og handy.
balancebræt-freeman BalanceBraetExtra

Her er en vejledning fra Rigshospitalet i brugen af balancebræt og forslag til øvelser. Det bruges ofte som værktøj til genoptræning: Klik her

Andre ting: lornajane.dk

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller til salg {til mænd}