Jeg har fået nyt tøj! Du kan også... {GALLERI}

Endelig! Mit nye projekt er en realitet – sammen med DIG {GALLERI}

2_plitvice2

1_plitvice-waterfalls

plitvice-lakes-and-rastoke-full-day-tour-from-zagreb-in-zagreb-270009

Så kan jeg ENDELIG fortælle om min første aktive ferie for alle!
Jeg har arrangeret en tur til smukke Kroatien i samarbejde med Viavana.dk

TIP: Turen finder sted fra slut okt og 8 dage frem.
Prisen er ikke 100% på plads, da vi mangler de sidste detaljer, det er dog fastlagt, at den vil være mellem 11000,- og 12500,- for hele pakken, altså inkl. mad, fly, ophold og aktiviteter. Der vil være rabat til de, der anbefaler en rejsemakker og dermed ikke har noget imod, at dele værelse.

Hvis du ønsker at høre mere om turen kan du læse mere her, hvor du også kan tilmelde din email (Jeg anbefaler, at du signer dig op) for at høre mere om turen.

Turen er for alle, der kan lide at røre sig og opleve samtidig
Jeg kan godt lide at forbinde mine rejser med noget kulturelt, men også noget aktivt. Ikke fordi jeg er nørd eller fordi jeg absolut altid skal dyrke motion, men fordi jeg er dårlig til at sidde stille for længe.

Jeg har derfor gjort det, at jeg har planlagt en tur efter mine egne behov og måske også dine, nemlig en ferie hvor kiloerne rasler af, eller i det mindste bliver væk. Helt afhængig af, hvad man selv har behov for, og ønsker at lægge i det. Maden er sund og seriøs med et snit af sjov og du er velkommen til at deltage i køkkenarbejdet. Træningen er for alle, turen er for alle. Du er hverken for tyk, for gammel, for lidt fitness, for langsom eller i for dårlig form. Dette er DIN chance for at finde dit niveau i et struktureret og professionelt miljø. Er du hurtig og stærk allerede, jamen godt for dig, for så bliver du også bare udfordret på DIT niveau.

Turen er for dig som vil
– Træne. Hiking, bjergbestigning (begge dele, for dem, der føler de kan deltage, ellers finder vi på noget andet til dem, der ikke ønsker dette), styrketræning, hjemmetræning, cykling i landskab, løb for dem der vil, powerwalk, shopping (også en slags motion), etc. 3-4 timers træning pr. dag.
– Spise sundt på din ferie – og er træt af ferier hvor sund mad er svær at finde (læs: + 5 kilo ved hjemkomst)
– Tabe dig
– Vedligeholde vægt alt imens du bliver stærkere
– Opleve Kroatien fra flere sider
– Bevæge dig og være fysisk aktiv (Forvent 3-4 timers træning i alle mulige afskygninger om dagen – alle kan deltage, jeg er ekspert i at dele træning ud i øjenhøjde, så din form og størrelse er ikke afgørende)
– Nyde smuk, unik natur – og altså ikke kun på Instagram
– Indtage mad fra din egen private kok
– Benytte dig af privatlivet på eget værelse i en dejlig villa hvor vi giver hinanden plads, men også rummer hinanden
– Lære hvordan man kan lave sund mad både i hjemmet og på farten
– Nyde træning inde og ude – ja, se billederne, de taler for sig selv, hvem vil ikke gerne træne i sådanne omgivelser?

Dette er kun et beskedent uddrag, for i virkeligheden er det måske en smule underspillet.
Jeg skal nok skrive mere om turen og komme nærmere ind på detaljerne. Dagsprogram kommer snart!

SKRIV DIG OP FOR MERE INFORMATION HER 

Ps.: Min tante som er tidligere Air Purser for SAS tager også med, hun er nemlig så serviceminded, at intet går forbi hendes næse, så tro mig, I VIL blive forkælet og taget under de kærligste, venligste vinger på hele turen.

Jeg vil faktisk sige, at det er service på højt plan med sådan en hjemme-kok, personlig træner OG concierge. Whats not to like? :-)

Glæder mig til at opleve landet med JER!

Kh. Kira

trogir1 trogir-12888118

camp-rozac-trogir-unesco-100

Beautiful Adriatic Bay and the Village near Split, Croatia

Beautiful Adriatic Bay and the Village near Split, Croatia

unnamed-1

unnamed-1

unnamed

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået nyt tøj! Du kan også... {GALLERI}