Giveaway: Til dig, der har hund eller beskidte støvler

Zeitgard: Vind masser af skønhed! Både til mænd & kvinder

IMG_5610 IMG_5613 IMG_5622 zeitgard zeitgard produkter

 

Vindere
Zeitgard 1: Camilla A / Zeitgard 2: Helle Søndergaard
STORT TILLYKKE, vi håber I bliver glade for dem.

Dette er en præmie, som ikke alene vil pynte på de fleste badeværelser, men som også kan bruges både af mænd og kvinder.

1: Zeitgard Cleansing
Fjerner urenheder og makeup 10 gange mere effektivt end almindelig rensning af hud. Hurtig behandling: Man kan nøjes med at bruge den et minut om dagen eller to gange et minut om dagen.

Går du i dybden når du renser hud? Jeg vasker min hud, og går i dybden med masker i ny og næ. Men det kan sagtens gøres anderledes, skal jeg love for. Intet galt med masker, det vil jeg blive ved med at bruge som en del af min rutine, men jeg kan sagtens se, hvorfor Zeitgard er så populær. (Zeitgard er meget udbredt i Tyskland). Det der sker er, at børstens roterende hoved, masserer huden og sætter gang i blodcirkulationen. Ikke alle ved det, men det er med til, at udskille affaldsstoffer – også i ansigtet. Derfor er det nærmest uundgåeligt ikke at få en friskere og meget renere hud efter nogle gange med Zeitgard. Det er hvertfald min erfaring. Man kan bruge børsten til at rense med, men har man meget makeup på, kan det være en god ide, at fjerne det værste først før man bruger børsten, så vil den være pænere længere. Man kan selv bestemme hastigheden på børsten, som roterer begge veje. Børsten kan bruges op til tre måneder, hver dag og med børsten, kommer også lækre renseprodukter, som du også også vinder.
Den er i øvrigt selvrensende med Micro Silver som ikke går ind huden. SMART, ikke?
Læs mere på LR Health and Beautys danske side her
TIP: Der er meget afstand mellem hårene fordi det afværger bakterier i at samle sig.

2: Zeitgard Anti-Age
Fire minutters behandling dagligt kan:
Fjerne hævelser i ansigtet på et kort øjeblik ved kulde – huden trækker sig sammen
Minimere rynker
Med kold/varm vibrerende behandling, kan du nu opnå at huden trækker sig sammen, altså skubber væsken ud af huden, som er til grund for, at man får hævelser, samtidig med, at varmen åbner op for porer, således, at produkter bedre kan trænge ned, og gøre sit arbejde indefra og ikke kun på hudens yderste lag. Dette bringer en række fordele med sig, blandt andet dem, jeg lige har nævnt. Jeg har især brugt Zeitgard 2 her, fordi den sænker de hævelser jeg altid vågner med om morgenen, hurtigere end koldt vand har kunne gøre det. Jeg har ofte talt til jer om, hvordan jeg altid har haft væske i kroppen når jeg vågner, nogle gange i sådan en grad, at jeg har været frustreret og desperat. Heldigvis for mig, tager Zeitgard det værste samtidig med, at man også får en rynkebehandling oveni. Selvfølgelig, det er ikke noget der varer ved, hvis man en dag stopper med at bruge den, men man kan sagtens holde huden yngre og friskere helt naturligt med Zeitgard 2. Produkterne følger med, hvis du vinder. Den egner sig klart bedst til dem, der har hud der giver dem hovedpine, og som ønsker at se en forandring relatvit hurtigt. Mere om produktet – klik her: LR Health and Beauty Danmark

TIP: Ingen af LR Health and Beauty produkter er testet på dyr

For at vinde
Gå ind og like LR Health and Beautys danske Facebook side her
Derefter eller før, skriv i kommentarfeltet herunder kort om din hud og hvilken af de to du gerne vil vinde Zeitgard 1 eller Zeitgard 2.
Vinderne bliver trukket den 1.marts og får direkte besked, derfor husk at skrive din email også. Den vil ikke blive offentliggjort.
Glæder mig til at høre fra jer!

Psst! Du kan se billeder fra vores kick off tour rundt i Danmark på LR Health and Beautys danske Facebookside her

 

27 kommentarer

 • Karin Niemi

  Jeg har allerede Zeitgard 1 og 2 og kan se, hvor tør min hud var, den suger til og min hud blev staks bedre (færre rynker). Jeg er 51 år og igår kaldte en mig for unge dame – og DET har jeg ikke hørt i årevis. Ønsker mig en til min mand også ;-). Han har mange rynker efter at have røget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Løvenholdt

  Jeg kunne godt bruge en zeidgard til udlån, da det er en super fed maskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Søndergaard

  Bliver 50 år om et måned og vil gerne have en frisk hud. Så ønsker mig Zeitgard 2 Vh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Kære Helle,
   Tillykke! Du har vundet Zeitgard 2 :-)

   Kh. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Det er da svært at vælge, men det må blive nummer 1 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hansen

  helt sikkert Zeitgard 1. Så kan det være jeg kan få en lækker og pæn hud til sommer, hvor jeg elsker at være makeup fri :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt petersen

  Jeg har en meget tør og sentitiv hud. Og jeg har rigtig svært ved at finde noget jeg kan tåle, kunne være fedt at få nr 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Lumby Hansen

  Jeg vil gerne vinde Zeitgard 2, så jeg endelig kan gøre noget effektivt for at fjerne rynker i ansigtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym08

  Jeg vil uden tvivl vælge nr. 1 – Har igennem længere tid kæmpet med en mindre pæn hud. Hvilket er selvforskyldt, da jeg har været dårlig til at rense den og nu ønsker at tage revanche.
  Mit navn fremkommer af mailen, men håber jeg såfremt jeg vinder forsat kan være anonym da det er nået der går mig meget på i dagligdagen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren Hedegaard

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve den zaitgart 2 da rynke creme af Lene ikke kan holde mine rynker væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg er ikke så god til at få renset min hud om aftenen, så jeg er sikker på at nr 1 ville hjælpe mig til at få en smukkere hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aske Olsen

  2: Zeitgard Anti-Age ville være passende, måske er jeg en mand, men produktet lyder godt til min hud, som kan kunne bruge en opfrisker så at sige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Nr 2 er jeg nok nået til efterhånden.
  De der små rynker kommer snigende…eller i virkeligheden har de gaspedalen i bund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy moestrup

  Ville være lykkelig for dem begge to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeitgard 2 til brug på mine ømme muskler. Den virker nemlig også fint sammen med LRs Aloe Vera MSM Body Gel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Almindelig bleg grisehud der krakkeler når det er køligt, eller glemmer at smørre efter bad :-) begge ZG kan bruges…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Min hud er ikke til at blive klog på og svinger meget med hensyn til urenheder, som hele tiden kommer og går. Jeg vil meget gerne vinde Zeitgard 1. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Kære Camilla,
   Tillykke med præmien – du har vundet en 1´er :-)
   Dbh. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Min hud har begyndende alderstegn. og er tit hævet under øjnene, så Zeitgard 2 ville passe perfekt til min hud. :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil gerne vinde Zeitgard 1, da den dybdegående rensning vil være perfekt til at hjælpe mig af med min urene hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Zeitgard 1. Jeg runder the big 40 den 5. Marts og vil gerne gøre end bedre indsats for at holde min hud frisk og sund. Jeg har ret sensitiv hud. Har brugt oceaner af penge på diverse produkter. ..for så at slå ud af dem. Men mest har jeg været dårlig til at holde ud og komme igennem udrensningen. Det vil jeg gerne lave om på NU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte simonsen

  Har det som mange andre – føler ofte at huden ikke bliver rigtig ren så jeg stemmer 100% på Zeitgard 1 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil rigtig gerne vinde Zeitgard 2, det lyder utroligt lækkert og med kun få minutters indsats!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vil gerne vinde Zeitgard 1, jeg gør alt for at leve sundt, og alligevel er min hud ikke så ren, som jeg kunne ønske mig, at den var.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  For pokker,den vidste jeg jo slet ikke at jeg mangler..
  Jeg vil vildt gerne vinde zeitgard 2
  Hav en fantastisk dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tror min hud er fin af min alder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil frygtelig gerne vinde Zeitgard 2… tror den vil passe godt til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Til dig, der har hund eller beskidte støvler