Socialt skrækproblem: Flovt at svede for meget

Giveaway: Til dig, der har hund eller beskidte støvler

tica copenhagen

tica copenhagen sørger for, at dine beskidte sko eller støvler ikke forpester entreen. Lige noget for mig! Jeg elsker jo at gå, og det er en af de motionsformer jeg dyrker mest, det er uanset vejret.

Derudover, kan tica copenhagen også bruges til underbakke når du skal fodre din hund. Tiden, hvor man bruger fesne dækkeservietter af plastik eller stof er passé. Den slags gør vi ikke mere, vel?
Jeg fik en tica copenhagen støvlebakke af en veninde, som åbenbart synes jeg skal bruge den. Jeg tror mest, den var møntet på Opi, da den som sagt er rigtig god til underlag da den har høj kant, et at rengøre og bestemt er meget mere diskret og pæn end avispapir. En af fordelene der ikke skal overses, er at den er lavet af gummi, slidstærk og nem at rengøre.

Jeg synes også at du skal have chancen for at få en, så jeg udlodder en til en heldig vinder.
Du kan se de forskellige bakker her, og vinderen skal selv kontakte tica copenhagen med sin adresse og hvad størrelse bakke der ønskes. Vinderen bliver trukket her på siden og også få direkte besked. Derfor er det vigtigt at oplyse sin email når man udfylder kommentarformularen (den bliver ikke offentliggjort). Vinderen trækkes den 1.marts.
NU til konkurrencen.

Hvad kan en tica-copenhagen støvlebakke bruges til?
a) Foderunderlag og støvleunderlag
b) Liggeunderlag
c) Foderbræt

Brug kommentarfeltet for deltage.

(støvlerne er veganske gummistøvler fra Dr. Martens, eshoes.dk)

20 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Socialt skrækproblem: Flovt at svede for meget