Min hyggesport: Kalorietælling! Så meget er der i Starbucks´drinks

Oliver: Et barn der ikke bliver hørt

oliver 3

Olivers sag, er en alvorlig sag. Her er tale om et barn, hvis liv er blevet forandret, før han nærmest kunne stave til sit navn. Forestil dig, at dit barns liv eller dit liv fra en tidlig alder er defineret. Påvirket af voksne som er ude af stand til at tøjle deres seksuelle bedrifter. Det er et liv, der er forandret for evigt, et liv der muligvis aldrig får lov at opleve et liv som det burde være, men som altid vil føle sig anderledes, føle skam, være psykisk sårbar og måske slet ikke i stand til at falde til et almindelige relationer. Hele sagen har jeg valgt at bringe op her, for at give Olivers far en stemme. Mest af alt give Oliver en stemme.

Læs sagen om Oliver her 
Du kan også følge Oliver i gruppen her
Støt Oliver og hjælp hans far med at blive genforenet med ham her 

Fra Lene.

Jeg hedder Lene. Jeg er næstformand i foreningen Olivers venner, og omkring Olivers far, som tro væbner, ven, og hjælper til i forskellige sammenhænge.
Jeg er involveret i sagen, som udefrakommende person. Jeg læste om sagen i BT, og bad journalisten om at få kontakt til Olivers far. Min retfærdighedsfølelse var ramt. Jeg var forfærdet, men også fuld af kampvilje. Vi måtte gøre noget for at hjælpe den dreng.

oliver care

Jeg tog sagen til mig af flere grunde. For det første fordi den forekommer mig rasende uretfærdig. For det andet fordi jeg som offentlig ansat har skærpet underretningspligt, hvis jeg hører om sådan en sag, og til sidst har jeg mødt flere unge mennesker, som har fortalt mig om hvordan det er at leve som voksen, når man har været misbrugt som barn.

Hjælp Oliver i sikkerhed og genforenet med sin far – KLIK HER

Voldsomme problemstillinger, mistillid og en krop, der aldrig glemmer.
Jeg mente selvfølgelig også at jeg kunne gøre en forskel, med at provokere, indberette, samle folk, lave demo og alt det, og så er jeg jo endt som en af Olivers fars fortrolige..

De ting, der går mig mest på i sagen, er hele den måde myndighederne fralægger sig ethvert ansvar.

Gladsaxe kommune, som offentligt på Facebook vasker deres hænder, selvom sagen viser at der er sket flere fejl og fortielser. Statsforvaltning og ankestyrelse, som åbenlyst ikke har styr på sagen, som udelader dokumentation, begår lovbrud og samtidig dækker over hinanden. Tiden med Manu Sareen som socialminister, som vi talte med på gaden, sendte mails, skrev til på Facebook og det hele, som krøb i flyverskjul bag embedsmænd. Han turde ikke engang undersøge sagen.

Det er til at kaste op over, at folk som har magt og ansvar, ikke hjælper et barn, som har åbenlyst brug for det, og samtidig er jeg chokeret over hvor meget de forskellige instanser gør for at smadre ikke kun Olivers fars troværdighed, men også gruppen Hjælp Oliver Nu Direkte udsat for mediestrategi, orkestreret af Gladsaxe kommune. Sikke en bitter smag man fik i munden der.

Vi hører helt sikkert fra fædre som har ligenende problemstillinger, men ikke nogen magen til, og ikke nogen så veldokumenterede som Oliversagen. Vi hører til gengæld fra mange mødre, som oplever misbrug af deres børn, og manglende hjælp fra myndighederne.

Det man kan gøre for Oliver nu, det er at støtte økonomisk, også små beløb tæller, vi er mange medlemmer i gruppen, og hvis alle fortæller alle deres venner om sagen, kan småbeløb blive til penge, der kan bruges til advokat hjælp osv. Hold sagen i frisk erindring, for boblen brister på et tidspunkt!
Læs  hele sagen om Oliver her 
Du kan også følge Oliver i gruppen her
Hjælp Oliver i sikkerhed og genforenet med sin far – KLIK HER

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hyggesport: Kalorietælling! Så meget er der i Starbucks´drinks