Bare een af de dage

Små banan snacks

{Indeholder reklamelinks for EasyPark}

blog

Har du en banan i overskud og er du trængene efter noget lækkert, en opgave din mand ikke kan løfte (nogle gange slår mænd bare ikke til), så har jeg et tip her.

Hak den i stykker, dyp i sukkerfri eller 86% chokolade som du har smeltet i din chokoladesmelter (jeg har en fra OBH Nordica) eller i vandbad (en skål i en gryde med vand og lad vandet koget), og rul dem derefter i favoritterne. Kokos, siafrø, lakridskrymmel (dog ikke sukkerfri), mørk kakaopulver, hakkede mandler, flormelis fra ISIS (sukkerfri) etc. En tur i køleskabet en times tid og de er lige til at spise.
De smager glimrende.

Reklame: Glemt at købe parkeringsbillet.
Har du glemt at købe en parkeringsbillet, trækker mødet eller middagen ud, så behøves du ikke længere at være nervøs. Hent EasyPark appen, start eller forlæng din billet, så undgår du at få en parkeringsafgift. Læs mere her: easypark.dk

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare een af de dage