Champagne twisten: Ingen undskyldninger for ikke at træne!

Mad med på farten

{Indeholder reklamelinks for EasyPark}

PicMonkey Image

Jeg har skrevet om dette en del gange, men det er ikke et emne der lader til at forsvinde, for det er noget rigtig mange kæmper med:
Nemlig mad på farten.
Det må ikke være for dyrt, for besværligt eller for kedeligt. Jesus, altså. Det er da ikke så underligt, at det er svært så.

Jeg kan selv finde det ret udfordrende til tider at spise ude hvis det skal gå lidt stærkt, især som vegansk spisende og gluten intolerant :).
Jeg prioriterer at sætte tid af til at forberede nogle måltider, fordi ellers er konsekvenserne i den sidste ende, ikke gavnlige for mig.
I dag skal jeg ud og køre i tog. Der ved jeg, at jeg ikke får noget af spise i nogle timer. Hovedbanen vil jeg ikke sætte min madlid til, og slet ikke maden på 1.klasse, hvis der overhovedet er noget på dette tidspunkt, så jeg har madkasse med, ellers bliver jeg hangry og så er jeg ikke sjov at være i nærheden af, ikke engang for mig selv :-)

Reklame: Glemt at købe parkeringsbillet.
Har du glemt at købe en parkeringsbillet, trækker mødet eller middagen ud, så behøves du ikke længere at være nervøs. Hent EasyPark appen, start eller forlæng din billet, så undgår du at få en parkeringsafgift. Læs mere her: easypark.dk 

Det tog mig en halv time at forberede alt imens jeg godt kunne ordne nogle andre ting imens.

Det tog kun så længe, fordi jeg skulle koge min kartoffel. Den anden del af søde kartoflen har jeg gemt til i morgen, den er kogt og klar.

– Det er en god ide, at forberede mere mad på een gang hvis man skal bruge maden over flere dage. At hakke een peberfrugt er fjollet, hak tre eller fire, måske flere nu du er i gang.
– Køb madkasser fra Sistema, fås blandt andet i Bahne. De har små og større kasser til mange forskellige formål, også nu her til skolestart. De findes også med bestik og køleelementer.
– Vælg mad der kan holde sig og ikke bliver superkedeligt efter nogle timer. Der må man prøve sig frem, tænker jeg.
– Sørg for at lave nok, for når man ikke er sulten laver man som regel også mindre mad til en tur, det har jeg erfaret. Det kan jeg så ikke bruge til noget, når jeg så stadig er sulten efter kassen er tom.
– Forbered så meget du kan på forhånd. Jeg bruger frosne bær, dem hælder jeg over i en lufttæt bøtte og sætter i bunden af køleskabet, så er de lige til at gå til, når jeg skal bruge dem til min Alpro eller havregrød, dressing, proteinshake/smoothie, etc.
– Lav en god fordeling af eksempelvis protein, grønt og kulhydrat. Du kan også tilføje sundt fedt som mandler/nødder eksempelvis, eller kokos.
– Sæt tid af til det. Det kræver man vælger det til, så det ikke forbliver en stressfaktor i ens dagligdag. Det vil stresse en lidt i starten, men sådan er det med så meget nyt.
– Medbring proteinpulver på farten, det kan tage toppen og er en god kombi med anden mad, hvis man ikke har så meget med eller man rejser meget. Jeg har en soja proteinpulver fra Helsam som jeg bruger. Den smager relativ neutral.

Jeg tager altid mad med på flyet når jeg skal rejse. Jeg kontakter også hotellet før jeg tager afsted, for at forberede dem på, at jeg har nogle særlige behov. Det er aldrig et problem, så længe man lige er i god tid. Nogle hoteller allerede implementeret løsninger, men det er som sagt en god ide at kontakte dem inden ankomst. Nogle hoteller tilbyder også køleskab mod ekstra betaling på værelset. Ellers er hotel apartment ret oplagt at booke, så kan man have mad i køkkenet når behovet melder sig.

Jeg sørger også for, at få bestilt mad på forhånd til rejsen, så jeg både har det ombord og mit eget. Jeg kan ikke få mad nok, eller det vil sige, jeg kan godt lide ideen om at dykke ned i flymad bare fordi det er hyggeligt og alle andre gør det :D. Jeg vil ikke være den eneste uden en flybakke, det er del af at rejse.

Jeg tager også mad med i kufferten, blandt andet glutenfri havregryn og glutenfri brød samt Sukrin {sukkererstatning}.

I min madkasse har jeg til denne tur en kogt søde kartoffel, Oumph (køderstatning) – klik her – , grøntsager, edamame bønner, krydderier og en lille alpro naturel med brombær på. Jeg har tørstegt både Oumph og grønt.

Screenshot 2016-08-09 11.49.09

Bestik ligger i låget.

IMG_1037
Foto: Kasper
Bluse: Lorna Jane – www.sportsbag.dk

2 kommentarer

  • Sine

    Jeg har tit tænkt på jer fitness folk, og om hvordan I får lov til at medbringe mad selv ombord på et fly?
    Man må da ikke medbringe mad igennem security? Eller er det mig der er helt gal på den?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Champagne twisten: Ingen undskyldninger for ikke at træne!