Seriøs afhængighed

Sukkerfri milkshake

pb msk copy

blogpb

Jeg har så ondt i maven. Jeg drak en hel, og den mætter mere end et Quarterpounder meal og 10 nuggets. Det er jo meget vigtigt at jeg smager på sagerne for ellers er der ikke meget sjov ved at lave opskrifterne og give dem videre. Jeg har i øvrigt prøvet mig frem med den nye karamel essens fra Dr. Oetker, det er ikke som de fleste må forvente, det samme som ægte karamel, men det kan bruges.

Nå, til shaken. Jeg anbefaler at man deler denne ration med en anden. Man bliver virkelig mæt! God lille dessert :) Psst! Selv om den er sund med sundt fedt som kokos og peanut butter, så feder den stadig så tag som sagt og del den med en du synes trænger til en lækker, sukkerfri shake.

Til 2 personer
Det skal du bruge
7 Isterninger
1 halv dåse kokosmælk, fuldfed eller light, kold eller stue temp.
2 spsk. peanut butter
1 tsk. karamel essens fra Dr. Oetker

Sådan gør du
I en blender, tilføjer du alle ingredienser og blender og blend i et minut. Thats it. Done. Jeg har pyntet med sukkerfri chokolade fra ISIS. Kan købes i supermarkeder

God appetit :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seriøs afhængighed