Sådan vurderes hundes racer af politi og dyrlæge: Gennem et vindue!

Cool kropsvægtstræning du kan kaste dig over

Forny dit træningsprogram med disse helt igennem faaaaab øvelser!

Wallsit
wall-sit-arm-curl-ex

Grib et par håndvægte, gerne så tunge, at de afgiver en følelse af muskelaktivitet. Vi taler ikke to kilo med mindre dine arme er slappe. (Så er de vel også så slappe, at de ikke kan bærer to liter mælk op ad trappen.) Så, på med vægten! Du skal ikke gå på kompromis med din teknik heller. Udfør bicep curls alt imens du står op ad væggen i halvfems grader. Se billede. Hold ud, så længe du kan og altid lidt længere. Gentag tre gange.
Biceps curls kan vel direkte oversættes til forarms krøl! Så skulle det give meget god mening ;)

Muskler:
Biceps, forlår, balder, baglår

Video:

Planke
Uhhh, har du trænet med mig, vil du vide at jeg ELSKER planken. For mig, er det en af de øvelser der er givende på alle måder. Her bliver virkelig givet ved døren. En øvelse din krop vil elske med mindre du har nogle skavanker der kun gør den mere generende. Planken foretrækker jeg på swiss bold, men her er den altså i en lidt anden udgave.
bootcamp-plankNed på albuer som skal du til at lave armbøjninger. Skulder til fødder skal forme en lige linje. Er du som mig, svajrygget, kan det være svært. Her skal du spænde op i din core/mave. Du skal spænde op, som er der en der er ved at slå dig hårdt i sækken!
Denne øvelse holder du fra 30-? sekunder. Eller så længe du kan og lidt til! Hos mig, er målet altid min. 3 minutter… i træk!
Muskler:
Core, som er for og bagside. Dit korset, som i den grad involvere lænd og mave.

Diamond push up
Hænger vinkeflæsket i laser, kan du give dem lidt ekstra kærlighed med diamond push up. Det er en almindelig push up med et twist! Tommelfingre skal rører ved hinanden, så tæt skal dine hænder være. Hold albuerne ind til kroppen og udfør push up til der er ild i dine arme.

Muskler:
Triceps (mormor, du ved)
Bryst
diamondbent_483x300

 

 

Ret imponerende!

1 kommentar

  • Jeg er stor fan af planken :-). Jeg bruger det ret ofte som finisher til mine træninger. Det er en god måde lige at brænde det sidste energi af og styrke coren samtidig. TAK!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan vurderes hundes racer af politi og dyrlæge: Gennem et vindue!