Nyt nyt fra Kiras verden

Proteinopskrifter: Trøfler på pinde – det er kræs!!!

I går fik jeg ikke så meget at spise, jeg havde lagt mig på langs. Ondt i hovedet og ondt af mig selv! Da madlavning er terapi for mig, besluttede jeg mig dog alligevel for, at lave en af Morten Svanes opskrifter. På MIN måde. Jeg bliver så euforisk når jeg lige kommer i tanke om et lille tvist til en eller fin opskrift. Bedst af alt: Når det smager af FY og er lavet med sundhed og for nogen diæt i tankerne. Kan man sige noget dårligt om det?!

Det gode ved Mortens bog Proteinopskrifter
Det gode ved den er, at man kan købe stort ind af nogle specifikke ting, og så har man faktisk ingredienser til rigtig mange opskrifter i bogen. Da jeg i forvejen laver en del mad ud fra samme pricipper og stadig lægger sidste hånd på min egen bog, den I ved, jeg har talt om i to år nu (GISP), så havde jeg alle ingredienserne til disse vildt nemme og meget lækre kugler. Jeg kan godt lide, at der er kokosolie i, for det giver dem den der kølige fornemmelse i munden.

Ud over kuglerne, lavede jeg også en kage af samme opskrift i en af mine nye bage redskaber fra OBH Nordica. Formene er lækre og virkelig lette. Som en fjer nærmest :)
Tærteformen og de andre forme kan købes her

Nå – men her er resultatet. Mortens kugler på pinde…så at sige!

IMG_8526 IMG_8522 IMG_8519 IMG_8517 IMG_8515 IMG_8513 IMG_8512 IMG_8508 IMG_8507Urtekram – klik her

IMG_8501 IMG_8499 IMG_8497 IMG_8495 IMG_8486
Der er mange meget indbydende opskrifter i bogen. Alt fra brød til is. Man er ret godt dækket ind og især hvis man også kan lide mad på farten. Det må gerne gå lidt stærkt for nogen, og der er det en god investering. For os der elsker at hygge i et køkken, er der masser af muligheder, netop fordi mange ingredienser går igen. Man er ikke begrænset.
Proteinopskrifter kan købes her

Denne opskrift er som følger:

IMG_8512

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt nyt fra Kiras verden