Pænere hud med Qua Organic + solcreme

Banan Baileys – is + Baileys event og Freja Kirk

IMG_0220

DesktopHolde øje med: Freja Kirk. Freja optrådte til Baileys event i samarbejde med Eurowoman på Zoo Bar – se Forever videoen længere nede. Det er jo kræs!

I forlængelse af at jeg var til Baileys lancering af deres nye slanke model af en flaske sammen med min barndomsveninde Zoë Escher, er jeg blevet hooket på ideen om Baileys i mad/desserter/drinks. Jeg fandt en hvad jeg tror er en rigtig god opskrift her, så hvis du har Baileys stående derhjemme og et par bananer… do your thing :)

bail4Billedet er fra bloggen TWIN FOOD, se den her {masser af lækre opskrifter}

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænere hud med Qua Organic + solcreme