Få penge for at tabe dig

Kongen af røjsere: Dr. Martens

Jeg fik endelig taget mig sammen til at bestille de gummistøvler jeg har kigget på. Det var lidt svært andet, eftersom det pisser ned, og jeg har en hund der insistere på, at ville luftes. De dage, har jeg mest lyst til at sætte en potte til hende eller sende hende ud på egen hånd. Ønsketænkning.
Når først jeg er ude, kan jeg jo godt lide det. Uanset vejret. Det var en af grundene til at jeg fik hund til at starte med. Jeg ville ud og nyde naturen og ikke alene.
Desuden elsker jeg at gå. Jeg går rigtig meget. Når altså jeg ikke køre. Det gør jeg også rigtig meget, kvag mit arbejde…og så også lige når det står så meget ned, at jeg fordelene ved at gå pludselig bliver meget små.

Dengang jeg var ung. Ja, det var engang for jeg bliver 40 nu, var der noget der hed “new waver”.
Her var Dr. Martens altså et must have. Hvis du lyttede til Front 242 og New Order, havde du også et par Dr. Martens! Hey, for ikke at glemme Depeche Mode og The Cure.

80´erne var jo den fedeste tid, altså. Savner faktisk lidt den tid. Musik fra 80´er start 90´er slår den musik der er i dag. Men det er vel også fordi mange sange fra den tid er bundet op på minder.

Jeg er lidt glad for at være tilbage i tiden med mine nye støvler. De blev gået til da jeg gik Hjerteløb sidste uge. GIK HjerteLØB.
De kan snøres ind og snøres ud, så man kan egentlig selv bestemme hvor stramme de skal være. Jeg anbefaler man strammer dem til. De sidder bedst, når de sidder til, lidt noget andet end alm. gummistøvler. Men det er bare min mening. Som det ses, kan jeg lige klemme en sok ned også. Elsker skisokker, fryser altid om tæerne. Jeg er heller ikke bleg for at træne i skisokker, faktisk. Ser ikke så fitness smart ud, men jeg er ligeglad, jeg hviler jo i mig selv og mine særheder :)
Støvlerne er fra Eshoes. Du kan se og købe dem her. Der er hav af farver! Regnbue agtigt!

IMG_8408 IMG_8398 IMG_8397 IMG_8396 IMG_8392Spons indlæg

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få penge for at tabe dig