Reception // Thomas Rode: Ny bog om funktionel træning

Vind en lækker badevægt fra OBH NORDICA

IMG_0465

Bambus er smadder flot til lige at ha stående fremme. Med mindre du er en af dem der vejer dig hver gang du går forbi, så kan jeg ikke anbefale det, uanset hvor flot den er. Men helt ærligt, hvor er det dog dejligt med en vægt der faktisk ser pæn ud og som ikke skal stå under sengen eller hvor den nu bliver gennet væk.

Jeg var jo til det her OBH NORDICA event i sidste uge. Jeg elsker at komme til deres fremvisninger, for det altid er så gennemført.

Anne Glad vært på Kender du typen stod for at speake og så kom den glade kagekone fra DR´s Den store bagedyst, Annemette Voss og serverede hjemmelavet kage og overrakte os hendes fine dessertbog. Ny lyder det som om hun er tyk – hun spiser ikke meget af sin egen kage, for hun har tyndere ben end storken, siger det bare. Det er der ikke noget i vejen med, jeg gad godt have pæne, slanke ben, jeg er født med to multistolper.

IMG_0451  IMG_0454 IMG_0452

Læs også: Lær at squatte – stort kost og træningsseminar. Sådan kommer du helt i bund meddin squat
IMG_0459 Se flere billeder sådan helt generelt på min instagram: instragram/kiraeggers

Tilbage til vægten.

For at vinde, skal du skrive i kommentarfeltet hvad dit forhold til en badevægt er. Du skal bare være ærlig, det er ikke som om at fordi du ikke elsker badevægte, så kan du ikke vinde. Vinderen bliver trukket af min assistent Christina sammen med mig (jeg kan ikke gøre det alene, jeg føler mig så illoyal over for jer!)

Den kan i øvrigt købes her, hvis det ikke bliver dig, der vinder.

Vi trækker vinderen på tirsdag den 16.september 2014.

Læs om personvægten her

IMG_0450 copy

55 kommentarer

 • Katrine K

  Lige for tiden bliver vægten brugt flittigt – da jeg er gravid og skal holde øje med om jeg tager på eller taber mig i forhold til det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Har ikke rigtig noget stort forhold til min bade badevægt bruger den kun engang imellem og når jeg lige skal vide hvor mine børn ligger vægtmæssigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Har aldrig eget en vægt, men denne er da så fin, at den ville pynte på mit badeværelse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vi har en badevægt her hjemme, samt en ugentlig vejedag.. bare liiige for at se hvordan det går.. men for å være ærlig så bruger jeg faktisk målebånd bedre…. det er nemmere at se hvordan det går, for bare ren væske kan udgøre flere kilo, og muskler/fedt sidder jo MEGET forskellige på kroppen, specielt kilomessig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg hader badevægte, mine drenge har slået til mig mange gange, de vil så gerne have en vægt og hvis nu den kunne være lækker, så er jeg nok til at overtale :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Det er godt nok den smarteste badevægt, jeg til dato har set :)
  Men for at besvare dit spørgsmål:
  Mit forhold til badevægte er umiddelbart OK. Jeg har én i hjemmet – at den dog er så lidt pæn, at den er gemt væk under et skab på badeværelset, ja, det er en helt anden sag. Men den bliver da luftet en gang i mellem – når jeg husker at stille mig på den. Til gengæld er jeg én af de typer, som ikke kan gå forbi en badevægt (som jeg kan se), uden at stille mig op på den. Sidst skete det i et træningscenteret (i New York). Der stod sådan en fin rød badevægt i kvindernes omklædningsrum, og jeg følte nærmest den talte til mig. Jeg steg straks op på den, og til min store forskrækkelse viste den en del mere end jeg er vant til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Kruse

   Argh… Jeg kan se, at resten af min kommentar mangler. Den kommer her:
   Nå, men jeg gav ikke så let op, så jeg gik ud og spurgte bodybuilder typen der stod ved skranken i træningscenteret, om badevægten inde hos damerne virkede. Det mente han uden tvivl, at den gjorde, men for en sikkerheds skyld bad han mig hente den, så vi kunne teste den. Jeg hentede vægten, og først prøvede han vægten, hvorefter han bad mig stille mig op. Jo, vægten passede skam helt fint. Den eneste lille forskel var, at vægten viste lbs og ikke kilo, som jeg var vant til med min danske vægt. Så tror da fanden! Så ja, når man har gået med en rød badevægt igennem et smart NY træningscenter for derefter at veje sig foran “tilskuerne”, så kan man vist ikke have et dårligt forhold til badevægten ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Da jeg var teenager, havde vi ingen vægt derhjemme, fordi at min mor at det ikke var noget jeg skulle gå op i. Så jeg vejede mig altid i smug når jeg var min mormor, Hahah. Jeg har ikke nogen vægt lige pt. da jeg ikke har fået købt en efter at jeg flyttede hjemme fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla V

  Jeg har et ret anstrengt forhold til min badevægt – mest fordi den aldrig lyver! Hvis jeg er “faldet meget i”, så er den bund ærlig, og det kan til tider godt være lidt hårdt, selvom det trods alt er spejlbilledet, man burde fokusere på.
  Derimod når diæten og træningen bare spiller, så er jeg nu ret glad for min badevægt. Vi har sådan et on/off forhold. Men når vi ikke er så gode venner, så ville det være rart, hvis jeg i det mindste kunne trøste mig selv med, at badevægten i det mindste er smadder flot ;).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte coker

  En flot badevægt ville pynte på mit badeværelse.
  Mit forhold til badevægten er op på den en gang om ugen og se at den går ned af hi hi ville ønske det vat sådan altid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Jegbjerg

  Mit forhold er ikke særlig godt til vægten. Jeg har altid være overvægtig, men kæmper og har nu kæmpet med den i 2 år. Jeg øver mig i at fokusere på det at jeg kan se forandringer på min krop, og ikke tallet på vægten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Munkholm

  Helt naturligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Almina Bronja

  Hej :) Uhhm den kunne jeg godt bruge, da jeg er i gang med en kæmpe livsstils ændring, der inkludere et vægttab og, nu opbygning af muskelmasse :)
  – Mit forhold til vægten har dog ændret til meget den seneste tid, da jeg før enten frygtede den MEGET og, derfor vejede mig meget sjældent, eller vejede mig for ofte.. NU er jeg begyndt at bruge spejlet en del og vægten viser mig bare at, jeg er ved at bygge en del muskelmasse på. SÅÅÅ den er yderst brugbare for mig og passer perfekt i mit hjem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ryan Larsen

  Jeg har et ret afslappet forhold til badevægte, når jeg ser en skal den prøves, ikke jeg altid er tilfreds med svaret, men så ved jeg at der skal til at ske noget igen, og kan allerbedst lide den om morgen, for der er vægten på det laveste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Min vægt og jeg har det okay, når jeg vejer mig efter en ferie, kan jeg godt være lidt træls at se på med dens fede tal, men et par dage efter hvor man er kommet i gang med træningen igen og kiloene rasler af, og jeg så igen stiller mig op på vægten, sååå er vi lige pludselige ret så gode venner igen ;) I hvert fald for en stund, i den tid jeg glæder mig over min vægt, da interessen for den er dalende ugen efter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit forhold til vores badevægt er ret afslappet. Og så alligvel ikke, for af en eller anden grund så skal jeg lige veje mig hver morgen inden jeg gør mig færdig. Ikke fordi jeg har behov for at tabe mig, og vægten svinger heller ikke mere en 2-500 gram pr. dag. Det skal bare lige gøres. Nok mest af alt en dårlig vane. Men jeg har en app på telefonen hvor jeg registrerer det, sammen med alle mulige andre åndssvage ting, men det gør at jeg lige har et overblik. Om jeg kigger tilbage i tiden i app’en? Aldrig i livet, men så er det skrevet ned, i tilfælde af at jeg en dag skulle have lyst til at kigge tilbage :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har faktisk ikke som sådan et dårligt forhold til vægten. Jeg prøver dog at afvænne min dårlige vane med at veje mig for meget – jeg bliver sgu for trist oveni hovedet af det. Jeg har det godt lige nu, spiser hvad jeg vil (også kage og lakridser, fy fy) og drømmevægten må altså vente lidt endnu. Lige nu vil jeg nyde livet :-)

  (… men derfor vil jeg gerne have en smuk vægt stående ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Jeg har ikke som sådan noget forhold til min badevægt. Jeg er en af de heldige som aldrig har haft problemer med vægten hverken i den ene eller den anden retning, måske af den årsag har vægte aldrig interesseret mig ret meget. Det er kun, når jeg en gang imellem kommer til at tænke på, om “tallet” stadig er stabilt, at jeg træder op på en badevægt. Men når det er sagt, så synes jeg, at en badevægt pynter på badeværelset og vil elske at have denne stående til gavn for mig og alle andre i familien :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Damgaard

  Jeg vejer mig højst en gang om måneden, hvis det kan gøre det. Tidligere kunne jeg veje mig flere gange om ugen, og blive helt nedtrykt når vægten gik op og glad når den gik ned. Det styrede mig for meget, så nu er det kun for at guide mig lidt. Jeg måler mig på kroppen og ser mig mere i spejlet nu. Vægten fra OBH er super flot og ville pynte på badeværelset :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har altid været bange for vægten og set den som min fjende. Jeg har været igennem en spiseforstyrrelser, vægten raslede ned og stadigvæk var jeg ikke tilfreds med tallet. Nu er jeg næsten rask og har taget en del på igen, men vil bevise overfor mig selv, at jeg godt kan være venner med vægten og være glad for dens resultat:) Og at jeg ikke skal frygte en vægt, så kunne være fedt hvis jeg vandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  I lang tid, flere år, har jeg vejet mig hver eneste morgen. Og det har altid været uden tøj, og efter jeg har tisset af. Hvis jeg i en periode ikke har kunnet veje mig, har jeg været bange for, at min vægt bare eksploderede.

  For en måneds tid siden døde batteriet i min vægt så – åh åh. Men nu er det blevet til en udfordring for mig selv. Hvor længe kan jeg gå uden at veje mig dagligt med min gamle rutine? Jeg kan mærke, at den her måned har været rigtig god for mig. Jeg er blevet meget bedre til bare at mærke efter, hvordan min krop føles. En gang om ugen ca har jeg så vejet mig i fx fitness, men jeg hænger mig slet ikke så meget i, hvad vægten siger – bare jeg har det godt!

  Nu er jeg dog nået til et punkt, hvor jeg gerne vil opbygge noget mere muskelmasse, og jeg vil derfor gerne kunne veje mig regelmæssigt igen. Denne gang bliver det dog ugentligt og ikke dagligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie M

  Jeg har sådan et ambivalent forhold til vægt. På den side elsker jeg den, men samtidigt er det min værste fjende. Jeg er startet på en livstillsændring fra i mandags og jeg har bevidst ikke valgt at veje mig, da jeg ikke vil styres af vægten men af min følelse i kroppen. So far, går det rigtig godt, så jeg kunne jo håbe at jeg var den heldige, sådan at jeg kunne veje mig senere i forløbet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har i en længere periode ladet mig styre alt for meget af tallet på vægten. Mit forhold til den (og tallet) er heldigvis blevet mere afslappet, og selvom jeg helst vil veje mig hver dag, lader jeg mig ikke længere påvirke af tallet og lade det være styrende for dagens humør og måltider med videre. Det giver mig blot en form for ro at vide, hvordan “det står til” med min krop. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har det helt fint med badevægte – og min vægt. I noget tid har jeg faktisk ønsket mig at gå lidt op i vægt, men det skulle gerne være muskelmasse :) :) Krydser fingre for at kunne få denne fine sag hjem, jeg har nemlig ikke en badevægt, og må nøjes med at veje mig, når jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina S Høj

  Kigger på min badevægt hopper på den og tænker det er sku’ lige meget. Jeg har det godt med som jeg ser ud og tøjet passer stadig. Den skal ikke bestemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I forbindelse med mit vægttab på 10 kg, havde jeg en lang periode, hvor jeg vejede mig hver dag- flere gange om dagen. Jeg var besat af hvad vægten sagde. Jeg talte kalorier vejede alt min mad. Jeg blev så fokuseret på min krop, at jeg lukkede alt og alle ude. Det gik først virkelig op for mig, da min gode veninde tog en lang snak med mig. Jeg spiste for lidt, trænede for meget. Jeg var bange for at tage på igen. Jeg var rigtig ked af det.. Men kom tilbage på rette spor. Nu vejer jeg mig 2-4 gange om måneden, jeg spiser sundt og undgår brød(glutenallergi). Mad, kalorier og min vægt styrer ikke længere mit liv! Jeg er glad og er begyndt at nyde mørk chokolade uden at tænke på hvor mange kcal der er i hver enkelt lille firkant. Hilsen hende der igen er glad, livsnyder og tjekker vægten for at være sikker på at hun ikke taber sig yderligere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Min tidligere væg og jeg havde et dårligt forhold til hinanden så den røg simpelhen ud! Jeg vejet mig hver dag og mit humør var meget styret af om den sagde 100 g minus eller plus, så for at jeg kunne komme i beder humør og være tålig at være sammen med måtte vi skilles.
  Jeg har nu fået kontrol over min kost, har lært og mærke efter hvad der er godt for min krop, hvilket har gjordt at jeg er kommet godt tæt på mål med min vægt og er nu klar til at byde en ny vægt ind i mit hjem igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min vægt skriver altid LO, før den viser vægten-selvom der er nye batterier i.
  Måske er det, fordi den ikke kan skrive LOL?
  Trænger til en ny vægt, der er mindre flæbet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Nielsen

  Jeg har tidligere vejet mig flere gange om dagen. Når jeg stod op, efter wc, efter bad, med tøj osv… Men jeg tog kampen op og begyndt at sætte den væk når jeg havde været på vægten og så kom den først frem ugen efter(vejer mig kun en gang om ugen. Puha det kunne rykke i mig at ville veje mig, men jeg holdt ved. Tog en periode på 14 dage hvor jeg slet ikke var på vægten. Nu kan vægten stå fremme igen og jeg hopper kun på om fredagen. Som er min vejedag :) Så en smuk vægt ville klæde mit hjem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, jeg er desværre en af dem, der vejer mig hver morgen :(
  Burde ikke, men er nærmest blevet afhængig af vægtens tal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josiephine

  Bund hamrende ærligt: så er min forhold til min badevægt blevet bedre.
  I 1,5-2 år vejede jeg mig hver evig eneste dag (gerne flere gange om dagen), da jeg havde et forskruet billede af mig selv (udseende) og min vægt. Jeg skrev sågar min vægt ned i en kalender.
  I dag vejer jeg mig ikke særlig tit. Jeg har en rejsevægt, som jeg har haft med mig, imens jeg har boet i udlandet – men har stort set ikke brugt den, i forhold til mit tidligere ekstreme forbrug.
  Jeg ville elske at vinde denne her rigtig fine vægt. Specielt som et symbol på at den er flot, at man må bruge den – uden at overforbruge den, og så selvfølgelig at den ville komme fra et forbillede :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette mangelsen

  Mit forhold til min badevægt er meget intenst, den bestemmer hvilket humør jeg er i og kan på gode dage gøre livet skønt, men på dårlige kan den få mig til at spise en hel bøtte is

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura May

  Et kæmpe elske-hade forhold, den afgiver en af de lykkeligste glæder i en samt nogle af de værste øjeblikke. Personligt har jeg aldrig ejet en, men hvis jeg gjorde, kunne det være at, det gik hen og blev et elske forhold som kunne hjælpe til en stabilisering , kæmpe fan af træ, så er helt sikkert lige så stor fan af designet som Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Juul

  Mit forhold til badevægte:
  Ja altså lige nu er forholdet noget afstumpet da vi slet ikke har nogen badevægt herhjemme :D – Så for os, helt perfekt konkurrence!
  Men ellers så ville mit forhold være ganske godt. Jeg mener man skal se badevægten som et redskab eller en rettesnor til at lave et sundt og godt liv. Man må ikke blive fokuseret udelukkende på hvad vægten siger for et tal, men i stedet se på hvad vægten siger som guideline til et liv i balance. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg har haft en vægt før men ærligt ikke de er så flotte. Vi køre dog træ derhjemme så her er faktisk en jeg ville bli glad for at gave fremme. Jeg er os blevet gravid så nu skal der holdes øje med vægten:))) så denne ville jeg meget meget gerne vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mit forhold til min vægt er meget skeptisk og svingende. Ofte vejer jeg mig flere steder i lejligheden, fordi min vægts måling er meget svingende i udslaget og jeg har derfor ikke den store troværdighed til hvad den viser, før den har vist det samme flere gange i træk. Derudover kan det både redde min weekend, når jeg hver fredag vejer mig, men samtidig også ødelægge den fuldstændig hvis vægten ikke viser at der er plads til at synde. Alt i alt ville jeg ønske at min vægt og jeg havde flere succesoplevelser sammen igennem en stabil og vedholdne vægt – som selvfølgeligt er op til mig og ikke vægten :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Folmer

  Jeg har altid haft et lidt blandet forhold til badevægten..
  Jeg prøver at overbevise mig selv om, at det er spejlbilledet af mig selv der har vigtigere betydning end tallet.
  Dog tager jeg mig selv ofte i, at springe på vægten med det samme jeg synes spejlbilledet har forbedret sig, hvor glæden hurtigt kan ændres af vægtens ærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Mit forhold til badevægten er, at jeg slet ikke har en. Flyttede hjemmefra sidste år og valgte ikke at have en med. Kender godt til det med, at vægten blev en stressende faktor, engang da jeg brugte den for meget, da jeg dtadig boede hjemme. Det var slet ikke rart, at man om morgenen skulle stresse over det tal.. Men kom heldigvis over det og lod være med at veje mig igen. Det er nok to år siden nu, og har vejet mig 3-4 gange siden. Og gæt hvad! Min vægt er stabil. Hovedet tror det nogengange, men der sker altså ingen ændringer i end vægt, hvis man holder en sund kost normalt og samtidig skejer lidt ud, når man har lyst. Af den erfaring føler jeg mig klat til at sige velkommen til en badevægt igen, og hvis ikke det går, så ved jeg, hvor den så skal hen. Hjem til mine forældre, der har sådan en ældgammel upræcis en lige nu haha :) hav en dejlig dag og lad jeres dags stemning blive berørt af alt det gode, som altså ikke kommer fra et tal under jeres fødder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Schnoor

  Mit forhold til badevægten er lidt ambivalent. Jeg eger ingen vægt og har faktisk gjort, men alligevel så ELSKER jeg lige at hoppe på vægten hjemme hos min kæreste eller veninder. Den gode ved ikke at eje en vægt er at man ikke bliver besat af at skulle veje et bestemt antal kilo, fordi man ikke kan veje sig regelmæssigt. På den måde bliver man også glad hvis man så vejer sig og opdager at man måske har tabt sig lidt. På den anden side så burde man nok eje en vægt hvis man ligesom mig gerne vil tabe mig nogle kilo, så jeg kan holde styr på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rasmussen

  Jeg har et kærlighed/had-forhold til min badevægt. Jeg har været skrækkelig til at veje mig hver eller hver anden dag, hvilket endte med at blive alt for afgørende for hvordan jeg havde det med min krop på den dag. Som konsekvens af det havde jeg besluttet mig for ikke at veje mig i laaang tid (hvilket er 4-6 uger i mit hoved), men endte alligevel med at gøre det efter 1,5 uge.
  Men når det nu er sådan at den åbenbart ikke skal pakkes alt for langt væk, fordi jeg jævnligt bruger den, gjorde det ikke noget at den var så pæn, den kunne stå fremme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Madsen

  Mit forhold til badevægten var tidligere ‘jeg står på dig hver gang jeg går forbi dig’. Det seneste år er det blevet bedre og er i dag mere ‘jeg står på dig en gang om ugen for at følge med i at jeg overholder min nye lavere vægt’ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Juul Mikkelsen

  Jeg har aldrig ejet en badevægt, fordi jeg aldrig har været vild med at få kastet resultat i hovedet. Men for 1 måned siden startede jeg i et fitness center, og har for første gang i mange år lyst til at følge lidt med i hvad vægten siger om min krop og udvikling. Jeg vil elske at have den lille sag fra OBH Nordica stående på mit badeværelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har fået et okay forhold til vægte, men jeg har en sygdom så jeg ikke optager mine fedtstoffer så jeg har det modsat de fleste jeg håber at vægten er steget når jeg går op på den. Jeg har vejet meget lidt og har derfor været meget bange for at gå på vægten fordi jeg frygtede at jeg havde tabt mig. Det kunne ofte være en kamp hvor jeg skulle vælge mellem pest eller kolera enten ondt i maven eller også at vægten gik ned. Jeg har i dag nået en ok vægt men den må gerne blive højre. Min frygt for at stå på vægten er også bedre fordi jeg ligger i en “sikker vægtklasse” nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg har ikke en badevægt – så har som sådan ikke et forhold til min badevægt. jeg ved den vil være alt for brutal og ærlig – men har flere gange overvejet at investere i én ; men denne her . den fik mig overbevist om at en badevægt ikke behøver være forbundet kun med negativt . Den er ret så flot. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Mit forhold til min vægt er nok love/hate! Jeg elsker at den holder mig i skak i de perioder hvor sukkertrangen bliver for slem – og elsker specielt hvis den viser mig et mindre tal end forrige gang ;-) Omvendt har jeg perioder hvor jeg stiller den væk og absolut ikke bryder mig om den (typisk hvis vægten går op). Overordnet set så prøver jeg at fortælle mig selv at min refleksion i spejlet er vigtigere end tallet på vægten! -meeen… ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Mit forhold til badevægten er faktisk ikke ekstisterende. Jeg har aldrig ejet en og kan faktisk heller ikke huske hvornår jeg sidst har vejet mig. Pis os, hahaha. Jeg måler altid mig selv på om jeg kan passe mit tøj eller ej, men måske en badevægt kunne være med til at motivere mig til at blive ved med at gå i fitness? Hvem ved? ;) God mandag, herfra :)
  – Natacha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika Dahl

  Uden min vægt ville det være svært at holde styr på hvad der sker..Min vægt hjælper mig med at kontrollere mit kalorie indtag og holde fokus på min træning. Hvis den pludselig går op af, kan jeg hurtigt nå at reagere og få styr på det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja h

  Jeg hader den, når man enten har taget på eller man står stille i sit vægttab, men elsker den når den fortæller man har tabt sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Super lækker vægt!
  og som du selv skriver, er de svære at finde pæne :-)
  Jeg er lige gået igang med at vægttab, på egen hånd.. og håber at stille op til newcomers næste år!
  Dog vejer jeg mig hos min veninde, da jeg ikke har nogle vægt :-)
  Så den ville få et godt hjem hos mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Runa

  Mit forhold til badevægten er helt baseret på, hvilket tal den viser mig! Hvis tallet er ned ad gående forguder jeg den – hvor imod er tallet op ad gående hader jeg den som pesten.. Men hvis den nu var af bambus, kunne den være køn imens ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Malle

  Vægt er jo bare et tal.. Hvis din krop er stærk, er vægten ikke så vigtig. Men godt at holde øje med.. Jeg har sat min gamle vægt på 60 kg. Da jeg syntes det er et fint tal til mig.. Så er det også nemt at se om vægten går lidt op eller ned..Hvis min vægt kommer ned på 58 kg. Stiller jeg den igen op på 60. Men det sker ikke hvis den kommer op på 62.. Så skal den selv komme ned på 60 kg. igen.. Lyder måske lidt indviklet.. Men det er nemt og jeg er glad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Min sidste badevægt og jeg blev skilt for 5 år siden, da dens ærlighed gloede mig lige ind i øjnene – Nu har jeg smidt en del kg siden(har kun brugt min læges vægt)men føler der er plads til en ny herhjemme igen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Bølling

  Mit forhold til badevægten er, at den er der, men bliver ikke brugt dagligt, kun et par gange om ugen. Den lyver ikke, hvis jeg har ‘syndet’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  whauuuuu det vil være lækkert at vinde, ahr altid ønsket mig en vægt så jeg bedre kan styre mit vægttab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Baatrup

  Jeg har ikke noget specielt forhold til badevægten. Førhen var det meget anstrengt, og der havde jeg netop den følelse af, at jeg ikke kunne gå forbi uden at veje mig og sukke, som vægten steg i løbet af dagen, trods jeg godt vidste hvorfor, og det ikke er ualmindeligt.
  I dag ejer jeg ikke en vægt, men har heller ikke samme tankegang til hverken nummeret på vægten eller udseendet af min krop. Jeg kunne dog godt tænke mig en gang i mellem at følge med på andet end spejlet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reception // Thomas Rode: Ny bog om funktionel træning