Quick video guide: Benpres (Ben, balder)

I MÅ se det her: Unikt øjeblik

love
Magnus og Alfie: Magnus adopterede jeg fra oasa-dk.dk og Alfie blev sat af af en veninde der fandt ham som killing. Her blev han.

Lørdag, er en af de dage, hvor jeg kommer lidt sent i gang. {Undskyld, klienter. I får jeres ting snart}.

Jeg kommer hjem fredag aften stort set hver uge, og falder om kl. 22. Går ud som et lys.
Da jeg vågnede i morges, vågnede jeg til dette. Er det ikke herligt?
Mine katte OG hund (UPS!) sover i sengen, når Dan ikke er her. Nogle gange, får de sneget sig op alligevel. De har accepteret ordningen uden bøvl. Det er kun Opi der nogle gange nedstirrer os, men der er ikke plads og Dan vil ikke have dem op…sådan rigtigt…for det er jo lidt ulækkert. OG MEGET hyggeligt, hvis du spørger mig, haha.

Åhh, hvad den kære mand ikke skal finde sig i. Tricket er, at give Opi en ekstra aften-tur, så sover hun som en baby, også selvom det ikke lige er i sengen. Desuden har hun fået sin egen dyne, i sin seng, det har virkelig gavnet hende. Hun elsker at ligge i en dyne. Hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før. Dumt.

Jeg vil lige sige, at jeg får mine dyrs mad fra Olivers Petfood, og jeg er deres ambassadør, fordi jeg faktisk oprigtigt er superglad for deres service og den kvalitet mine dyr får. De elsker det hele, og jeg bestiller altid lidt ekstra med til kattene også. Gratis levering lige til døren. Ja,ja! De er ikke vegetarer som mig, kan I nok regne ud, hvis I klikker på linket.
Jeg skriver ikke om noget her på min blog, som jeg ikke selv kan lide, det skal I vide.
Jeg ville aldrig skrive om babyting, for jeg har jo ikke en baby, vel? Med mindre det var noget jeg havde givet til nogen der har, og det kunne gavne jer, men jeg tvivler. Det er slet ikke min målgruppe, rigtig.

For lige at runde af, jeg giver mine dyr meget kærlighed, men også regler. Som de bryder. Nuvel. Jeg lukker kattelemmen om aftenen, så de ikke kan komme ind hele sommeren fordi Alfie har altid været ualmindelig ulækker med de dyr han tager ind og parterer om natten. Gerne under sengen.
Han får alligevel lemmen op. Man kan høre ham slå hovedet imod den tre-fire gange, og så er han inde (det er den sorte kat vi taler om). Men det orker han jo ikke med et halvdødt dyr i munden, så jeg må sige, jeg er den klogeste :).

De får SÅ meget kærlighed og frihed. Det gengælder de så også i stor stil-også til hinanden. Selv Opi får kys.

God weekend, alle.

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quick video guide: Benpres (Ben, balder)