Lidt om fedtforbrænding: I spurgte

80/20: Sådan bør du leve

En sund balance i sit liv kan være meget svær at få til at stemmeoverens med en travl hverdag. Men tænk hvis du kunne leve 80/20? 80 procent sundt og 20 procent mindre sundt? Det er det jeg prøver når jeg ellers ikke prøver kræfter med strammere kostplaner og den slags. Det er min filosofi, for jeg ser ingen grund til at være fanatisk, som sådan og man kan sagtens være ripped, lækker og sund selvom man ikke er det 100%.

tumblr_mtyln2jIwS1ropdkso1_500

Jeg blev ringet op af BT der ville høre mig om hvordan jeg har det med alkohol og livsstil. Det kommer i BT på søndag, hvor jeg giver nogle tips til min måde at balancere mine behov for “hygge” med en ellers sund hverdag.

Mankofit, mankofit.com her, har en dag om ugen, hvor hun spiser hvad hun vil. Jeg tror nok hun er mere diciplineret end jeg, og det ses jo tydeligt hvordan det betaler sig.

Hun led i øvrigt at en depression og træningen var hendes vej ud af det.

80/20 er vejen frem, venner, hvis I føler I straffer jer selv ved at være på konstant diæt og ikke har brug for en plan, men nærmere en måde at nyde og leve livet uden for mange restriktioner men med en afbalanceret indstilling.

For god ordens skyld, må jeg hellere lige sige, at jeg lever efter LCHF principperne.

Klik her, for at læse hvordan DU kan leve 80/20

 

 

 

 

8 kommentarer

 • Ditte

  Hejsa, hvordan går LCHF i hånd med vægttab? ( altså tænker mig og andre,-) ved jo ikke om du skal tabe dig:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Jeg skal tabe mig, men for mig er det gået langsomt, andre går det meget hurtigere med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hej Kira, jeg ville lige høre om der er kommet en udgivelsesdato for din dessertbog?
  Vh Anne Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Grafikeren er næsten færdig og det ser fint ud. Jeg var nødt til at finde en anden, da ham jeg havde fik et andet job og ikke kunne gøre det færdig. Det satte os lidt tilbage. Men snart forhåbentlig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal huske at nyde livet, mens man er i stand til det, så jeg tænker også – under normale omstændigheder, og ikke nu hvor der lige skal nogle kilo af pga. stress – at lever man sundt i hverdagene, så SKAL der være plads til at skeje lidt ud fredag og lørdag aften … alt med måde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • forkert link til hendes hjemmeside, den rigtige er: http://www.mankofit.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ligger nok på 60/40 lige for tiden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om fedtforbrænding: I spurgte