Fit & Fun messe i Fredericia: Kom glad og bliv aktiv

ShopUSA: Fra Sugar free til sexet

Desktop

Har du ikke lige tid eller råd til at tage til USA og shoppe til jul? Eller mangler du nogle rigtig riiiiiigtig fede, unikke julegaver? Du behøver ikke lade dig skræmme af moms og toldpriser, hvis du er en af dem, der selv har været i saksen, eller hørt om nogen der har fået en ordentlig regning efter en ellers uskyldig shoppetur på nettet.
ShopUSA is the word!

Dyr fejltagelse
Jeg har lært på den dyre måde. For mange år siden, købte jeg et par sko fra USA via en hjemmeside…tolden var dyrere end dem!

Via ShopUSA, kan man købe varer – især det vi ikke kan få herhjemme er interessante – uden told og moms problemer, det tager ShopUSA sig nemlig af.

TIP: Man kan vælge sin varer, og derefter udregne fragten i toppen af siden.

Her er de nogle af kategorier man kan vælge fra:
Veteran Reserevdele
Tøj og sko
Reservedele til Biler & MC
Bolig & Have
Værktøj
Helse & Kosmetik
Kamera & Fotoudstyr
Smykker
Kontormøbler
PC & PC udstyr
Bøger, Musik & Film
Sport & Fritid
Legetøj

– desværre kommer jeg ikke til USA lige foreløbig, så der er ShopUSA et alternativ, med mindre jeg selvfølgelig vil drive mine venner til vanvid med en lang indkøbsliste og en ekstra kuffert.

Alt er bare bedre og billigere i USA. Jep! Sådan er det. Det er ikke for sjov, at da jeg tilbragte nogle år der off / on, at jeg fik fragtet alle mine ting hjem i en container!

Der er bare nogle butikker offline/online, jeg ELSKER at shoppe hos, når jeg er i Amerika, blandt andet

Wayfair.com
MoMa Store
Walmart
Victorias Secrets
GAP
Crateandbarrel.com
Apple butikker
Mad
Træningsgear fra Under Armour
Derudover, er jeg helt fjollet med to specielle og ret enkelte ting, man ikke lige finder så let herhjemme:
Kaffe med smag
Duft til bilen

Ud over det, kan jeg anbefale Febreeze til bil og hjemmet, Turtlewax til bilen og Sugar free til dig :)

TIP!Husk at 1. Registrer dig på deres side 2. Brug ShopUSAs adresse, når du køber varer, så sendes varene dertil i stedet for til dig. Du modtager så alle de varer du har købt forskellige steder fra, fra ShopUSA. Mange US shops shipper heller ikke til DK.

Er du i tvivl om, hvordan man gør, så kan du meget hurtigt finde en quick guide her

Screen Shot 2013-11-08 at 8.20.59 AM
Safetygirl.com via ShopUSA.com

st

I samarbejde med: ShopUSA

1 kommentar

  • Det indlæg reddede lige min julegavestress OG mine egne sukkerabstinenser nu hvor jeg prøver at få bugt med de (indsæt selv bandeord) cravings og blive fri for det møg! Det kræver dog at jeg har noget at gumle på, da jeg er og bliver en snacker. Nu ved jeg hvad min fredag eftermiddag og aften skal gå med; american style shopping. Tusind tak for tippet Kira! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit & Fun messe i Fredericia: Kom glad og bliv aktiv