Jeesuuuuus!!!

Nike Free: Sko lette som fjer

Desktop

HVAD ER DU TIL? STYRKETRÆNING? LØB? CROSSFIT? HVAD GØR DIG GLAD?
Del gerne i kommentarfeltet.

Outfit: Sko: Nike Free, unisport.dk // Bukser: Proskins Lycra //Bluse: Casall

Synes lige, jeg ville vise vores nye investering: Nike Free løbesko. Nu ved jeg ikke om jeg skal lade dette forblive en hemmelighed, men jeg HADER at løbe. Absolut hader det. Desværre kommer jeg nok til det snart, når jeg skal i gang med konkurrencetræning. ØV!! Dels fordi jeg synes det er anstrengende for kroppen, og så fordi jeg faktisk ikke er helt vild med bare at løbe uden der sker mere. Derfor er jeg ret vild med tabata og andre former for HIIT. Dette er disse sko nemlig også ganske velegnede til. Sprint, sjip, etc.

Hvis jeg nu skal tage kontakt til mit nye jeg:
If you go through hell, keep going, har jeg hørt nogen sige, og det er lige præcis det jeg har tænkt mig at gøre. Løbe, ja-hatten på, nix piveri – ikke mere pjat, hvis det er det, min coach forventer af mig. Jeg vil have resultater, og resultater kommer man ikke sovende til. Jeg må ofre. Ligesom jeg siger til dem jeg selv træner.

En anden ting. Når jeg går rundt en hel dag i et fitness-center med klienter, er det vigtigt at jeg har noget på, som ikke klemmer eller generer mine fødder, og de her er hvertfald meget velegnede til dette, da jeg slet ikke mærker jeg har dem på. Det er som at gå rundt barfodet. Og så er de jo flotte, ikke? :).

Skoene i rød/sort, har jeg købt til Dan i tidlig julegave. Se prisen længere nede. Mine koster 764,-.

Høretelefonerne er fra Jabra og er i øvrigt trådløse også.

PicMonkey CollageDans Nike Free kan fås her og koster 1189,-

Træningsvideo: Her træner jeg core (oblique) og ben og balder. Husk at holde knæene lige, de må ikke falde ind eller ud, men skal være ligefrem. Det kan godt kræve lidt rutine, men gå imod et spejl og lav øvelsen kontrolleret.

GODT RÅD: Da skoene egner sig til HIIT så vil jeg anbefale, at du dykker ned i denne form for træning, som afveksling. Jeg garanterer, at du brænder kalorier af 36 timer efter, selv når du ligger på sofaen og ser Modern Family. Så længe du har pulsen helt oppe hvor stjernerne står, er du sikret. God træning :)

 

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeesuuuuus!!!