Gæt hvor jeg er?! :)

Nyt: WBFF i Quebec 2014 + læs hvem min nye coach er

 

Nu var det jo meningen, at jeg ville stille op i Israel. Det var så lige gået hen over mit hoved, at de ikke har WBFF der. Så meget for at tjekke op på tingene. Oh well! Jamen, så napper vi da Quebec, så! Der kan jeg så hive Dan med, så vi kan se vildnæs, Montreal, hvaler, shopping, og hvad nu ellers Canada har at byde på. Ja, der er nok så meget at tage hul på. Ikke kun hvad ferie omhandler.
Hvad med jeg bare lige koncentrerer mig om hvad det her indlæg virkelig går ud på :).

Lidt om WBFF: 
Det er nok mere mig end bodybuilding, det mener min coach hvertfald og først var jeg ikke enig, men det er jeg nu blevet. Dan mener også, at det er mere mig: World Beauty Fitness & Fashion. Jeg har valgt at stille op i Fitness delen, altså et hak mere hakket (hoho), end bikini kategorien. Det er mere et show end en bodybuilderkonkurrence.

Man kan stille op hvor man vil, når man vil. Jeg har valgt Quebec for det er nogenlunde omkring det tidspunkt jeg gerne vil stille op, som er juni 2014.

Jeg går i gang med kost og træning lige om lidt, så det gælder bare om at nyde livet lige nu og her for snart bliver der spillet på andre tangenter. Jeg har et forspring fra sidst, som var 10-11 uger. Her har jeg altså otte måneder.

Coach:
Jeg har valgt en WBFF pro. En mand. En der ved en hel del om det show og hvad der forventes. Han hedder Youssef og har argenturet på WBFF hvertfald i Danmark, måske endda flere steder, kan ikke helt hitte ud af det.
WBFF kommer i øvrigt til Danmark igen, sidst og første gang showet var her, var det i Tivoli. I kan se vinderen her, Andreia Braizer
Min coach har pointeret, at min alder (39 om lidt) ikke står i vejen, for der er nemlig en old boys kategori, haha.  35+ kategori. Heldige mig :)  Youssef har haft et hav af atleter, og selv stillet op.

Hvorfor:
Den viden jeg får, kan jeg direkte bruge i min egen personlig træner job. Det giver simpelthen så meget viden og en vide jeg absolut ikke vil være foruden. Det giver mig en meget stor erfaring, og jeg vil også mene, at det er god branding. Så derfor. Ud over det, er jeg selvfølgelig sikker på, at det bliver skide sjovt.

Følg bloggen fra nu af, og følg min rejse. Før – billeder og den slags skal nok komme på.

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæt hvor jeg er?! :)