Split program: Sådan gør du

Dagens overraskelse: Nyt job i 2014

317343_10151349650467271_1394416059_n

Jeg ved ikke om jeg har sagt det før, men jeg siger det lige igen: (Tror jeg ikke jeg har?)
Når jeg er færdig med uddannelsen, så skal jeg arbejde med Team Evolution. (Helle, Linda, etc). Jeg bliver tilknyttet dem som selvstændig konsulent, men det er win win for alle.

Jeg føler mig så vanvittig heldig, fordi at: 
Jeg har fået rigtig mange henvendelser fra jer, og i stedet for at sende jer alle videre, kan jeg “beholde” jer og sammen med TE kan jeg hjælpe jer med træning og kost, for jeg ved jeg har nogle af de bedste folk bag mig, til at læne mig op ad.
De kan tage flere kunder ind, fordi de har mig til at tage en del af dem, og jeg kan lære fra de bedste og give videre til jer.
485283_10151322602547271_2034381422_n
Tænk lige over det her:
Pro atleter har afgjort en genial tilgang til tingene. De har prøvet det på dem selv, de kender alt til deadlines og mål. Deres motto er:
Gør hvad der bliver SAGT så når du dine mål. De ved hvor hårdt det er, de ved hvad det kræver. Der kan være undtagelser. Har man stofskifte problemer eller spiseforstyrrelser, kan det være en hel anden tilgang til tingene.
Jeg mener, at man skal klø på, æde den sure tid, tude, være frustreret og alt det, og efter eksempelvis tre måneder, kan man opleve (som jeg) at ens kostvaner har ændret sig automatisk. Jeg tænker uden af at tænke over, det hvad jeg køber og putter i munden, altid.
Er det ikke bare fedt? Een ting er, at man siger man skal ændre sin livsstil, men man kan også vælge og sige at man vil tabe det man vil tabe og så har man fået noget rigtig godt værktøj til at bruge når det så skal holdes ved lige bagefter. Men de måneder det tager at tabe sig er bare en hård nød at knække. Accepter at hvis du spiser mere end du forbrænder, tager du på. Det er også ok at svinge med et par kilo, men I ved hvad jeg mener. Kunsten er at holde det ved lige og den tid kommer når kiloerne er væk. Det er hårdt og det er det hele værd.

Krams!

3 kommentarer

 • Maria

  Hej Kira
  Det lyder skønt. Jeg er sikker på, at du ville passe godt ind der :)
  Jeg tænkte på om du kunne hjælpe mig med en lille ting.
  hvis man gerne vil købe en personlig træningspakke hos TE, hvor bil træningen så blive afholdt, og i hvilke tidsrum skal man regne med at være derhenne?

  Venlig hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Maria
   Det kommer an på hvor du bor. Det er meget individuelt da al træning skal koordineres ud fra den enkelte person: Dig.
   Så det bedste du kan gøre, er at sende dem en mail og forhøre dig.
   Kh. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Ind og lur hvad Kira skriver på hendes fede blog, hun giver den gas. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Split program: Sådan gør du