Lateral raises / planken

Dagen og ugen der gik: TRÆNING & WELNESS

Desktop3

NU vil jeg gerne lige opdatere jer så I lige kan følge lidt med. Hvis altså I gider.

Mascha og jeg skal på ferie. Vi skal på fitness ferie og vi glæder os så meget. Vi skal på fitness camp som du kan læse mere om her på Maschas side. Jeg holder jer naturligvis opdateret undervejs :)
Under ferien skal jeg træne med en norsk kvindelig bodybuilder der blev nummer tre i Arnold Classic for nylig. Ud over det, er det med mad og ophold, alt i alt en god pakkeløsning. Vi har lejet en bil, og vi har hver vores lejlighed. Kender jeg Mascha ret, kommer hun krybende når hun har brug for søvn, for ingen tvivl om at Hollie(hende med håret!!) er en skrige ballon, men så er det jo godt at mor Connie Vang også er med :)

Jeg har fået nyt hår, nye negle, nyt makeup fra e.l.f., blandt andet bronzer og de lækreste neglelakke…og nye øjenbryn og botox også! Jeg var så træt af at mine øjenbryn glider for langt op i panden fordi at mine muskler i panden er meget stærke. Jeg synes altså jeg ligner en forskrækket klovn. Jeg får tatoveret øjenbrynene bredere hos QURA og det er også der jeg fik botox så nu er der styr på brynene. Botox gør at mine muskler over brynene slapper mere af. Jeg mangler dog lige to omgange mere med tatovering, fordi jeg får 3d hår, så de bliver bredere på en naturlig måde.

Nyt hår. Page-tingen. Jeg elsker det bare. Det er så rart at få det væk fra nakken, især nu hvor jeg skal på ferie og får det varmt. Min frisør har fine billeder af blandt andet mig hængende. :)

GOLD! Jeg skal være brun FØR jeg tager på ferie. Og ha ting til mit hår. Tænk, mens jeg går og tænker det, så får jeg en mail fra Victor Moreo, hårstylist, der udgiver nogle nye produkter. Blandt andet spraytan. Mit held!!  Du kender ham sikkert fra Go´morgen Danmark. Jeg fik også lige en goodiebag med til Mascha. Så nu har vi spray, voks, serum, tanningspray m.m til turen. YAY!

Ligenu er jeg glad. Også selvom jeg var ved at blive most på Grønttorvet i morges. Hvis du har CVR nummer, kan jeg anbefale at købe blomster og planter der. Men det er værre en Djævleræs. De kan kraftedme ikke køre bil eller gaffeltruck det sted! I agt for flyvske kasser med bananer og vildtfarende gaffeltrucks! TSK!

 

 

2 kommentarer

  • C.

    Hvor er du smuk, du minder mig virkelig meget om Catherine zeta-jones, især med dit korte hår nu her! Det klæder dig helt perfekt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lateral raises / planken